27.09.2014 ”In cautarea dragostei” de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

27.09.2014 ”In cautarea dragostei” de Teresa Medeiros-Colectia „Iubiri de poveste”

In cautarea dragostei - Teresa Medeiros - Colectia Iubiri de poveste

In cautarea dragosteiSambata, 27.09.2014 apare cartea ”In cautarea dragostei” de Teresa Medeiros. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Esmeralda Fine, nepoata bine-crescuta si foarte decenta a unui duce, este decisa sa obtina arestarea lui Billy Darling, barbatul pe care il considera raspunzator de uciderea fratelui ei mai mic. Atunci cand politia nu reuseste sa faca mare lucru, Esmeralda pleaca singura in New Mexico in cautarea nelegiuitului, cu intentia de a-si face singura dreptate. Din fericire, nu reuseste sa-l impuste cu propria mana pe Billy, atunci cand il gaseste intr-un saloon din Calamity, si astfel evita comiterea unei mari erori. Caci fratele hoinar nu este mort, si Esmeralda este de acord in cele din urma sa-l angajeze pe Billy ca sa o ajute sa-l gaseasca. Prea tarziu insa amandoi isi dau seama ca targul incheiat le va aduce mai multe complicatii decat si-au inchipuit vreodata: Billy descopera in Esmeralda o femeie fermecatoare care ii aprinde navalnic dorintele, iar ea este ingrozita sa-si dea seama ca nu se poate impotrivi dragostei care o subjuga fara putinta de scapare.”

Sursa Carti Romantice

9 COMMENTS

  1. Mâine dimineața am setat alarma sa merg sa o iau devreme. Este o autoare care imi place cum scrie deci mai mult ca sigur trebuie sa fie o carte buna.

  2. Am luat-o de sambata,dar sunt abia la pag 88 🙁
    Fetelor,trimiteti-mi si mie niste timp de la voi locco_smiley_15

  3. Am cumparat cartea sambata si deja am gustat-o in mare viteza .Si de data aceasta Medeiros nu m-a dezamagit locco_smiley_37

  4. in sfarsit am reusit sa o citesc si stralucesc ca si locco_smiley_46 ,mi-a placut la nebunie locco_smiley_1 locco_smiley_1 si se pare ca o sa mai avem si continuare locco_smiley_37 locco_smiley_37

  5. Lilah,epilogul mi-a placut la nebunie.Recunosc ca am plans din cauza emotiilor si a nostalgiei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.