Frontul de acasă de Kristin Hannah

Frontul de acasă, de Kristin Hannah – Editura Litera – prezentare

În curs de apariție

Frontul de acasă

Home Front

Kristin Hannah – cărţi-recenzii

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

Goodreads: 4.12

   Toate căsătoriile au un punct de declin. Toate familiile au răni. Toate războaiele costă…Frontul de acasă de Kristin Hannah, „o poveste remarcabilă despre datorie, dragoste, putere și speranță” (Library Journal).

  Ca multe alte cupluri, Michael și Jolene Zarkades sunt nevoiți să facă față diferitelor probleme din viața de zi cu zi – copiii, carierele, facturile, treburile casnice – deși căsnicia lor se duce de râpă. Jolene, pilot de elicopter militar, este trimisă pe front, iar Michael rămâne acasă, unde trebuie să aibă grijă de fetele lor și să se descurce și cu dosarele pe care trebuie să le prezinte în instanță.
Mamă fiind, Jolene își părăsește familia cu inima sfâșiată, dar nu poate să nu-și facă datoria de soldat. În scrisorile pe care le trimite, ea descrie viața de campanie în culori frumoase, nevrând să-i sperie pe cei de acasă. Dar războiul o va schimba iremediabil pe Jolene. În fața dramei pe care o trăiește soția lui, Michael trebuie să-și înfrângă temerile cele mai întunecate și să lupte și el – pentru familie și pentru lucrurile care contează cel mai mult în viața lui.

Editura Llitera

De aceeași autoare, s-au tradus la noi și Aleea cu licurici, Privighetoarea, Un nou început și A doua șansă. Kristin Hannah este o autoare foarte apreciată, publicând în ultimii ani peste 20 de romane, multe dintre ele primind distincții și devenind rapid bestselleruri în întreaga lume. Romanele Privighetoarea, Un nou început și Home Front urmează să fie ecranizate.

   Kristin Hannah s-a născut la data de 25 septembrie 1960 şi este o autoare din America care a câştigat numeroase premii, inclusiv „Golden Heart”, „The Maggie” şi „National Reader’s Choice award”. Ea a urmat studiile Facultăţii de Drept din Washington. În prezent trăieşte în  Bainbridge Island, Washington.

Alte romane publicate: Culorile vieții, Drum în noapte, Grădina de iarnă.

Citeşte Recenzii cărţi

Noutăţi editoriale

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.