Drum în noapte de Kristin Hannah

Drum în noapte, de Kristin Hannah – Editura Litera – Colecţia Blue Moon

Drum în noapte

Night Road

Kristin Hannah – cărţi-recenzii

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

Goodreads: 4.17

   Drum în noapte, de Kristin Hannah – disponibil în librăriile din toată țara și la punctele de difuzare a presei din 15 octombrie

   Timp de optsprezece ani, Jude Farraday a pus nevoile copiilor ei mai presus de propriile interese și aspirații. Gemenii ei, Mia și Zach, sunt niște adolescenți sclipitori și fericiți. Când Lexi Baill se mută în comunitatea lor mică și unită, Jude o primește cu cea mai mare bunăvoință. Lexi, un copil crescut în orfelinate și familii adoptive, devine în scurt timp cea mai bună prietenă a Miei. Apoi Lexi și Zach se îndrăgostesc și cei trei devin inseparabili. Totul e minunat până când, într-o noapte de vară, în ultimul lor an de liceu, o decizie proastă le schimbă în mod tragic destinele.

   Narat alternativ, din dublă perspectivă – a lui Jude Farraday și a lui Lexi Baill –, Drum în noapte ridică întrebări asupra maternității, asupra tulburărilor și insecurității perioadei de adolescență, asupra rezilienței și curajului de a ierta.

  „Drum în noapte este una dintre acele cărți cu totul deosebite despre triumful puterii spiritului uman în procesul iertării.“ New York Journal of Books

   „Hannah este o maestră a incursiunilor în psihologia personajelor și a nuanțării sentimentelor.“ The Washington Post

  „O experiență de lectură complexă, o recomandare indiscutabilă pentru cei care iubesc cartea.“ Library Journal

Editura Litera

   De aceeași autoare, s-au tradus la noi și Aleea cu licurici, Privighetoarea, Un nou început și A doua șansă. Kristin Hannah este o autoare foarte apreciată, publicând în ultimii ani peste 20 de romane, multe dintre ele primind distincții și devenind rapid bestselleruri în întreaga lume. Romanele Privighetoarea, Un nou început și Home Front urmează să fie ecranizate.

   Kristin Hannah s-a născut la data de 25 septembrie 1960 şi este o autoare din America care a câştigat numeroase premii, inclusiv „Golden Heart”, „The Maggie” şi „National Reader’s Choice award”. Ea a urmat studiile Facultăţii de Drept din Washington. În prezent trăieşte în  Bainbridge Island, Washington.

Verifică disponibilitatea cărţii la chioşcurile de presă sau în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Citeşte Recenzii cărţi

Noutăţi editoriale

2 COMMENTS

  1. E una din cărțile mele preferate, am trăit-o atât de intens, am ras singura, am și plâns, e o carte extraordinara, merita citita!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.