Garanția unui concediu perfect în Croația, cu Paralela 45

Pentru această vară, Paralela 45 aduce noi oferte de zboruri charter către Croația. Conform European Best Destinations, plajele din Croația au fost votate cele mai frumoase din Europa, așa că tour-operatorul Paralela 45 a pregătit prețuri speciale pentru charterele cu plecări săptămânale din București.

Croația, țara cu peste 1200 de insule

Croatia 2

Situată la doar 90 de minute de zbor de România, această țară este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa. Croaţia se poate lăuda cu minunate bogăţii naturale şi culturale, fiind o destinație de vacanță încântătoare ce merită descoperită.

Croaţia are peste o mie de insule şi insuliţe, o mare curată, văi şi plaje de vis. Chiar dacă unele dintre ele nu sunt locuite, majoritatea insulelelor adriatice oferă posibilităţi de cazare impecabile și un potențal turistic dezvoltat, care poate satisface absolut orice preferinţă: de la insule turistice, sporturi acvatice şi scufundări, până la insule izolate sau cu petreceri 24 de ore din 24.

,,Croația este una dintre cele mai populare și ieftine destinații din Europa, iar asta pentru că turismul este foarte bine dezvoltat. De exemplu, în România, turismul contribuie în mod direct cu mai puţin de 2% la PIB-ul ţării, spre deosebire de Croaţia, unde susţine economia locală cu 18 sau 20 de procente. ” a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Discounturi pentru charterele cu plecare din București

Croatia 3

Reprezentanții tour-operatorului Paralela 45 au remarcat un apetit crescut pentru ofertele first minute și early booking, așa că au pregătit discounturi speciale și către destinația cea mai votată de europeni.

,,Anul trecut, statisticile aratau că numai unul din cinci români îşi cumpărau cel puţin o vacanţă pe an, însă noi observăm o creștere deosebită pentru pachete turistice în acest an. Pentru că se înregistrează un număr din ce în ce mai mare de turiști, reușim să oferim și reduceri consistente, iar asta ne aduce satisfacție.” a mai adăugat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Turiştii români care îşi caută pachete de vacanţă beneficiază de prețuri reduse pentru charterele cu plecare din București către Croația, cu posibilitate de zbor în conexiune din Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timișoara, Iași, Suceava și Chișinău. Plecările se fac în fiecare joi, în perioada 16.06 – 07.07.2016.

Pentru rezervări și mai multe detalii despre ofertele agenției de turism Paralela 45, accesați site-ul www.paralela45.ro.

Despre Paralela 45

Paralela 45 activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere si bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro.

5 COMMENTS

  1. Ce frumoasa destinatie turistica! As vrea sa o vizitez si eu candva. Exista atatea locuri mirifice pe care as vrea sa le vad. Anul acesta o sa vizitez Franta impreuna cu parintii mei si poate ca anul viitor vom alege Croatia.

  2. Numai văzând pozele, deja am început să visez. Nu știam că durează atât de puțin zborul! E o idee tentantă!

  3. Nu am fost pana acum in Croatia dar stiu de la o prietena cat de furmoasa este. Un concediu petrecut pe meleagurile acestei tari ar fi ceva de vis 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.