Intraţi în El Encanto de Susana Lopez Rubio

Intraţi în El Encanto, de Susana Lopez Rubio-Rao-prezentare

Editura Rao
Număr pagini: 400

      Romanul prezintă povestea de dragoste dintre Patricio, un tânăr venit în Havana din Asturias, o provincie a Spaniei măcinată de conflictele Războiului Civil, și Gloria, soţia celui mai puternic mafiot din Cuba, cu care a fost silită să se căsătorească pe când era adolescentă. O iubire interzisă, pe care totuși cei doi o trăiesc cu patimă, fascinaţi unul de celălalt. În calea lor se ridică nenumărate obstacole, pe care reușesc să le treacă doar în parte. Întâmplări dramatice îi despart și îi apropie pentru ca, la un moment dat,

   Patricio să fie nevoit să fugă din Havana, luând asupra sa vina uciderii soţului Gloriei. El crede că iubita sa a murit în incendiul pus la cale de soţul ei în urma căruia arde magazinul de lux El Encanto, în care lucra Patricio, loc emblematic pentru Havana acelor vremuri, unde veneau inclusiv stele ale Hollywoodului. Finalul este totuși unul fericit. Cei doi se reîntâlnesc abia în amurgul vieţii, dar pasiunea lor a biruit timpul fără să se fi stins vreodată.

Sursa Editura Rao

    Susana López Rubio was born on April 30, 1978 in Madrid, Spain. She is a writer and producer, known for Vainilla (2015), The Time in Between (2013) and The Other Side of the Bed (2002).
  Hace unos días cayó en mis manos “El encanto”, la primera novela de Susana López Rubio. Quizás no os suene mucho el nombre de esta autora, pero ha escrito anteriormente dos libros infantiles “La mejor familia del mundo” y “Martín en el mundo de las cosas perdidas”. También ha sido guionista en series tan importantes y conocidas como “Hospital Central”, “Física o Química” o “Policías” entre otras.
  Ahora ha querido probar suerte con el género de narrativa y lo hace con esta novela ambientada en La Habana de los años 50. Amor, deseo, sentimiento de culpa, son algunos de los sentimientos y emociones que se desgranan en el libro escrito a dos voces: la de Patricio y Gloria. Pero si quieres leer su sinopsis, los datos más técnicos del libro y saber un poquito más sobre sus personajes, sigue leyendo un poco más abajo.-www.actualidadliteratura.com

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Intraţi în El Encanto de Susana Lopez Rubio

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.