Secretele unui nou concept despre fericire: IKIGAI-prezentare

 Secretele unui nou concept despre fericire: IKIGAI-prezentare

Secretele unui nou concept despre fericire IKIGAI

   Secretele unui nou concept despre fericire: IKIGAI-prezentare

   Mica Enciclopedie Ikigai, Metoda japoneză de descoperire a scopului în viață, de Ken Mogi, este disponibilă acum la Editura Litera!

   După Hygge și Lykke, cunoscutele rețețe daneze ale fericirii, e momentul să descoperim metoda Ikigai – secretul japonez pentru o viață lungă și fericită, așa cum ne propune Ken Mogi, neurolog, scriitor și om de televiziune din Tokyo.

  Japonezii vorbesc despre Ikigai ca despre “un motiv de a te trezi dimineața”. Este un motiv pentru păstrarea entuziasmului de a trăi, fie că ești om de serviciu în faimosul tren de viteză Shinkansen, proaspătă mamă sau chef la un restaurant specializat în sushi, cu stele Michelin.

  Dar cum îți găsești propriul ikigai? Cum contribuie ikigai la fericire? Autorul cărții, Ken Mogi, ne oferă o analiză fascinantă a acestui mod de viață, încorporând cercetarea științifică și experiența directă, și o narațiune plină de culoare despre cultura și istoria japoneză.

#gasestetipropriulikigai

  Ken Mogi a publicat peste 30 de lucrări despre știința cognitivă și neuroștiință și mai mult de 100 de cărți acoperind subiecte de popularizare a științei, eseuri, critică și self-help. Volumele lui s-au vândut în peste 1 milion de exemplare.

  Cartea este disponibilă la Editura Litera și în librăriile din toată țara.

  Pentru a completa starea de bine vă recomandăm și cărțile lui Meik Wiking, Mica Enciclopedie Hygge și Mica Enciclopedie Lykke.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Recenzii Cărţi Editura Litera

2 COMMENTS

  1. Se scrie foarte mult pe această temă, în ultima vreme. Regăsirea fericirii sau a scopului în viață pare să fi devenit un subiect trendy acum. După cărțile despre fericirea nordică, cred că ar fi interesant să aflăm și conceptul de fericire japoneză.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.