Nu mai este timp de pierdut.

La final apare dragostea de Mary Balogh

Titlul original: At Last Comes Love
Seria Huxtable Quintet: 1. Prima dată: Casatoria (First Comes Marriage -2009), 2.Al doilea pas: Seducţia (The Comes Seduction-2009), 3. La final aproape dragostea (Al Last Comes Love -2009), 4. Sedducing an Angel (2009), 5.A Secret Affair (2010)
Cotaţie Goodreads: 3.90

DETALII CARTE

Margaret Huxtable şi-a irosit tinereţea pentru a menţine promisiunea făcută tatălui ei pe patul de moarte-să ţină familia împreună până surorile şi fratele vor creşte, să aibă grijă de ei. Din această cauză ea a renunţat la posibilitatea de a se căsători cu Crispin Dew, bărbatul iubit, şi a suferit în tăcere, gândindu-se că poate nu se va căsători niciodată. Dar acum fraţii ei au crescut, şi sunt la casele lor. Are treizeci de ani şi a decis că este timpul să se căsătorească, deoarece alternativa de a fi o soră celibatară şi să depindă de fratele şi surorile ei pentru tot restul vieţii nu o încântă.
Îşi face un plan în minte, ştie că se va căsători cu Marchizul de Allingham, cel care a cerut-o de mai multe ori în ultimii ani, şi de fiecare dată ea a refuzat. Acum, va accepta. A luat această decizie înainte de a porni la Londra, ce se afla în plin sezon. Dar, în Londra îl întâlneşte din nou Crispin, bărbatul pe care îl iubise în tinereţe, acum văduv. Acesta se întorsese acasă cu scopul de-a intra în graţiile ei. Margaret dintr-un motiv necunoscut îi refuză avansurile şi convinsă fiind că se va căsători cu marchizul Allingham îi spune că este logodită.
Dar află cu stupoare în plin bal că, planul ei este dat peste cap. Marchizul cunoscuse o femeie în timpul iernii şi era deja logodit cu aceasta. O bombă care îi explodează în faţă, şi este atât de umilită şi se simte condamnată de soartă încât fuge din faţa tuturor. În graba ei de-a se ascunde de ochii lumii, după umilinţa trăită, nu-l vede pe bărbatul de care se ciocneşte-faimosul conte de Sheringford.

Duncan Pennethorne, conte de Sheringford, a plecat din Londra în urmă cu cinci ani, după ce a fost implicat într-un mare scandal. Trăieşte în singurătate şi depinde financiar de bunicul lui marchizul de Claverbrook. Acum a fost nevoit să se întoarcă deoarece bunicul său îi aminteşte de promisiunea făcută-să se căsătorească cu o femeie respectabilă, dacă doreşte în continuare suport finaciar. Pentru Duncan cea mai importantă este casa pe care o are, ea reprezintă o parte din el şi nu îşi imaginează că o poate pierde. Dacă nu se căsătoreşte cât mai repede, bunicul său îl deposedează de toată averea. Aşa că, singura cale de salvare pentru el este să se căsătorească cu cineva respectabil, şi asta înainte că bunicul său să împlinească vârsta de 80 de ani, adică în două săptămâni.

Nu mai este timp de pierdut.

După ultimatumul dat, Duncan participă la primul său bal, deşi nu a fost invitat. Caută cu disperare perspective matrimoniale, şi atunci când se aştepta mai puţin se ciocneşte de el o femeie. Uşor beat, îi aruncă o privire femeii pe care o are în braţe, şi în aburii alcoolului, îi propune să se căsătorească cu el. S-ar putea numi soartă, sau …. Surprinzător, femeia acceptă propunerea…
Vor putea aceste două persoane, una cu multe secrete, cealaltă cu diverse motive, să facă posibil un viitor împreună?

Cartea „La final apare dragostea” de Mary Balogh, apare în colecţia „Cărţi Romantice”-Libertatea pentru femei, în data de 12.06.2015.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant 

Autor: Iasmy

7 COMMENTS

  1. Celelalte două volume mi-au plăcut foarte mult, observ din descrierea voastra că se anunță a fi la fel de frumoasă.Mâine fug să o iau!! 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.