Litera lanseaza seria Cavalerii Pardaillan. Intrigi, comploturi, povesti pline de suspans si...

Litera lanseaza seria Cavalerii Pardaillan. Intrigi, comploturi, povesti pline de suspans si rasturnari spectaculoase de situatie

by -
0

litera-lanseaza-seria-cavalerii-pardaillan-intrigi-comploturi-pove-ti-pline-de-suspans-i-rasturnari-spectaculoase-de-situa-ieEditura Litera, in parteneriat cu ziarul Libertatea, lanseaza joi, 19 martie, seria de carti de capa si spada Cavalerii Pardaillan de Michel Zevaco. Fiecare dintre cele 11 volume va fi disponibil in fiecare joi, la toate chioscurile de ziare, la pretul de 14,99 lei.

Michel Zevaco (1860–1918), jurnalist si scriitor francez, autor de romane populare, infatiseaza, in seria Cavalerii Pardaillan, povesti pline de suspans si de rasturnari spectaculoase de situatie. Firul istoric se împleteste strans cu fictiunea, facand sa renasca pentru noi personaje celebre precum Caterina de Medici, Henric al IV-lea, Filip al II-lea al Spaniei, papa Sixt al V-lea, Cervantes si imaginand, in acelasi timp, noi personaje pline de viata: Loise de Montmorency, astrologul Ruggieri, piticul Chico, fara a o uita pe frumoasa si ambitioasa Fausta, printesa Borgia, care, dupa ce este sedusa de catre cavalerul de Pardaillan, ii devine acestuia dusman de moarte.

Pe fundalul razboaielor civile nemiloase in care se infrunta ambitiile pentru tronul Frantei, Zevaco readuce la viata intrigi, comploturi, sarbatori regale si princiare, dar si scene din strada si de viata privata, cu o sensibilitate si un umor mereu uluitoare.

Cele 11 volume ale seriei sunt: Cavalerii Pardaillan (2 volume), Epopeea dragostei, Fausta, Fausta invinsa, Pardaillan si Fausta, Iubirile lui Chico, Fiul lui Pardaillan, Comoara Faustei, Sfarsitul lui Pardaillan si Sfarsitul Faustei.

Sursa comunicatedepresa.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.