Livingul - între vis și realitate - Favi.ro - Mivali.ro
Sursă foto: Mivali.ro - Fototapet - Luna pe beton

Livingul – între vis și realitate

    Livingul, locul preferat și adesea controversat din casă. Nu știm ce părere aveți voi, dar noi visăm la un colț de rai în care să ne scriem povestea, să ne găsim liniștea, undeva între cer și pământ. Deși nu conștientizăm, livingul este partea neutră și totuși, sufletul casei, aici se petrece magia. Planurile de ieri, nu mai corespund cu cele de azi, probabil de aceea tot schimbăm ideile și oscilăm între vis și realitate. Dacă ar fi să nu ținem cont de reguli, să mergem strict pe instinct, atunci livingul ar trebui fie o nebunie de culori, un curcubeu care să ne poarte departe. Și pentru că ne lăsăm purtați de val, dorim să alegem împreună elementele care-ar putea să schimbe viziunea și să ne transforme camera centrală într-un loc dinamic, confortabil și special.

   Tapetul

   O alegere inspirată ce ar putea să ne mulțumească este fototapetul. Epuizați de la cercetările din magazinele fizice, ne-am mutat cu sediul în online. După îndelungi căutări, am reușit să găsim pe favi.ro elementele centrale și ideale pentru livingul nostru. De data aceasta, am știut din prima că fototapetul – luna pe beton va fi factorul important, elementul dinamic ce ne va inspira. Ne trebuia ceva modern, original și de ce nu, să fie lavabil.

   Canapea extensibilă

  Spațiul limitat a fost întotdeauna o problemă, oriunde ne mutam mergeam cu ruleta prin colțuri și măsuram de n ori pentru a fi siguri. Acum ne limităm la o canapea cu 3 locuri, extensibilă. Ciudat este că vom sări de la o culoare deschisă, neutră, la ceva întunecat și catifelat. Mereu am cochetat cu ideea de a avea albastru supărat în centrul casei și acum am bătut palma. Am ales o canapea extensibilă catifea Dark Blue, să o putem utiliza la maxim când este nevoie.

 

Covor colorat sau cu elemente întunecate?

   Covorul ar putea fi partea la care putem ceda din orgolii, cu greu, dar mai facem și acest lucru. Nu trebuie să transformăm fiecare element într-o bătălie. Deja ne-am împlinit cele două dorințe, acum mergem din aproape în aproape.
Ar fi ideal ceva ușor de întreținut, mutat sau spălat. Evident, să fie antialergic și să nu rămână urme de pași după fiecare mișcare.

Măsuța pentru cafea

      Deși nu suntem împătimiți ai gustului de cafea savurată dimineața, avem nevoie de un colțișor în care să ne așezăm cănile și să vorbim. Ce poate fi mai frumos decât să ai un loc în care să te simți acasă? Așa ne-am trezit lângă canapea cu un set de două măsuțe cu fier forjat.

  Nu erau în plan, dar de ce să nu avem fiecare partea lui? În felul acesta pot ateriza și niște cărți la întâmplare. Nu-i așa?

  Și dacă tot am decorat livingul, în sfârșit, ne putem așeza liniștiți. Tot ce mai trebuie să facem este să aruncăm câteva perne colorate și să ne bucurăm de locul nostru perfect situat între vis și realitate.

   Dacă ar fi să alegeți un loc dinamic din casă, unde ați face o schimbare radicală? Unde petreceți cel mai mult timp „sechestrați”?

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.