Moartea doamnei Westaway de Ruth Ware

Moartea doamnei Westaway, de Ruth Ware – Editura Trei – prezentare

Moartea doamnei Westaway

The Death of Mrs. Westaway

Ruth Ware

Traducere de: Tudor Călin Zarojanu

Editura Trei

Număr pagini: 464

 Anul apariţiei: 2019

   Moartea doamnei Westaway de Ruth Ware thriller psihologic.

    Deşi nu crede în arta divinaţiei, Hal Westaway îşi câştigă traiul ca ghicitoare în tarot. Când găseşte în cutia poştală o scrisoare prin care este anunţată că a primit o moştenire considerabilă de la o anume Hester Mary Westaway, înţelege repede că e o greşeală. Dar ştie şi că poate folosi trucurile din cartomanţie pentru a pune mâna pe bani.
Hal hotărăşte să meargă la înmormântarea femeii, însă, odată ajunsă acolo, îşi dă seama că a nimerit în mijlocul unei situaţii încâlcite şi că toţi cei prezenţi încearcă să pună mâna pe moştenire.
Lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât păreau la început. Oare ce mister ascunde moartea doamnei Westaway?

Moartea doamnei Westaway este cel mai bun roman de până acum al lui Ruth Ware: un mister greu de dezlegat, suspans bine dozat şi o eroină foarte perspicace şi perseverentă.” – Library Journal

Ruth Ware ştie cum să-i ţină cu sufletul la gură pe fanii thrillerului psihologic.” – USA Today

Proza foarte expresivă, personajele învăluite în mister şi intriga neobişnuită te fac să citeşti pe nerăsuflate această tulburătoare dramă de familie.” – Publishers Weekly

Un thriller foarte reuşit, care aminteşte de tradiţia romanului gotic.” – The Wall Street Journal

   Ruth Ware (n. 1977) a crescut în Sussex, pe coasta de sud a Angliei. Înainte să se apuce de scris, a avut meserii dintre cele mai diverse: chelneriță, librar, profesoară de engleză și ofițer de presă. În prezent, locuiește lângă Brighton împreună cu familia.
Romanul ei de debut, Într-o pădure întunecată, a fost publicat în peste 40 de țări și a devenit bestseller New York Times și Sunday Times. A fost nominalizat la British Book Industry Awards, secțiunea debut, şi urmează să fie ecranizat de New Line Cinema.
Drepturile de ecranizare pentru televiziune ale celui de-al doilea roman, Jocul minciunii, au fost achiziţionate de Entertainment One în parteneriat cu Gotham Group, iar Femeia din cabina 10 a devenit bestseller Sunday Times și New York Times, drepturile de ecranizare fiind achiziționate de CBS Films.
La Editura Trei au apărut toate aceste romane ale lui Ruth Ware.
O puteţi urmări pe www.ruthware.com.

Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Recenzii Cărti Thriller

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.