Un duce ca nimeni altul de Valerie Bowman

Un duce ca nimeni altul, de Valerie Bowman – Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Un duce ca nimeni altul

A Duke Like No Other

Valerie Bowman – Recenzii – prezentări

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Mirese neastâmpărate / Playful Brides: 1. The Unexpected Duchess – Ducesă din întâmplare, 2. Accidental Countess – Contesă fără voie, 3. Unlikely Lady – Dincolo de rațiune, 4 The Irresistible Rogue – Un burlac irezistibil, 5. The Untamed Earl – Un conte neîmblânzit, 6. The Legendary Lord – Un lord legendar, 7. Never Trust a Pirate – Să n-ai încredere într-un pirat8. The Right Kind of Rogue – Libertinul meu preferat9. A Duke Like No Other – Un duce ca nimeni altul, 10. Kiss Me at Christmas, 11. No Other Duke But You 

   Un duce ca nimeni altul de Valerie Bowman Seria Mirese neastâmpărate.

Sâmbătă – 05.10.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul 9 al seriei „Mirese neastâmpărate”, după LIBERTINUL MEU PREFERAT.

   Generalul Mark Grimaldi (şeful spionilor)este devotat serviciului său pentru Coroană, riscându-și viața și renunțând la tot pentru cariera sa. Promovarea politică pe care și-a dorit-o întotdeauna este acum la îndemâna sa, dar trebuie să-și convingă soția înstrăinată să se întoarcă în Anglia și să joace rolul de mireasă fericită pentru ca acesta să obțină poziția dorită în politică.

   Nicole Huntington Grimaldi și-a petrecut ultimii zece ani în Franța, nevăzându-și soțul de când a părăsit Anglia. Însă acum este în pragul uşii ei, cerându-i să se întoarcă cu el, iar Nicole vede oportunitatea de a scoate ceva din această afacere. Este de acord, cu o singură condiție: își dorește un copil.

O regăsire între doi soți înstrăinați, după mulți ani îi va face să descopere că, uneori, focul iubirii nu poate fi stins, iar șansa la fericire poate veni la a doua încercare.

Dintr-odată, faptul că nu o văzuse de zece ani i se păru de neînţeles. Povestea lor scurtă de dragoste parcă se petrecuse în altă viaţă. Multe lucruri se întâmplaseră de atunci. Multe lucruri se schimbaseră. El se schimbase. Se schimbase și ea?

El păru să se gândească la cuvintele ei pentru vreo câteva secunde, înainte de a se întinde spre ea și a o trage din nou spre el, și apoi, oh, gura aceea delicioasă și primejdioasă o revendica iar pe a ei, făcând-o să scoată un geamăt gutural chiar în timp ce pasiunea îi tăie răsuflarea. Ea își înfășură braţele pe după gâtul lui și se ridică pe vârfuri ca să se bucure mai mult de buzele lui. El o ridică, lipind-o de el. Ea nu bănuise niciodată că trupul unui bărbat putea să fie atât de ademenitor. Braţele lui erau asemenea barelor unei cuști din care ea nu putea să scape.”

Am fost atât de dornic să-mi refuz familia, încât mi-am sacrificat fericirea. Te-am sacrificat pe tine. Și toate astea de dragul mândriei mele. Își apăsă din nou fruntea pe a ei, iar vocea lui scăzu și deveni tremurătoare. Mi-ai spus cândva că tu ești de părere că viaţa ne face uneori să devenim ceea ce n-am crezut vreodată că vom deveni. Ai avut dreptate. Îmi pare rău că nu am recunoscut asta până acum. Îmi pare rău pentru tot, Nicole. Nu pot să trăiesc fără tine. Cel puţin, nu vreau să trăiesc fără tine.

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

4 COMMENTS

  1. Îmi plac tare mult cărțile romantice,mai ales „Iubirile de poveste”;și această nouă poveste pare minunată!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.