Pasiune sublimă de Lisa Kleypas - Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Pasiune sublimă, de Lisa Kleypas – Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Pasiune sublimă

Lisa Kleypas

Seria În căutarea unui soț

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 10.06.2022

  Disperată să scape de uneltirile rudelor ei, Evangeline Jenner caută ajutorul celui mai cunoscut libertin din Londra, iar o căsătorie de conveniență pare să fie singura soluție de rezolvare a problemelor.
Nimeni nu și-ar fi imaginat-o vreodată pe timida fată bătrână, pe care emoțiile o fac de multe ori să se bâlbâie, alături de păcătos de chipeșul viconte. Însă foarte curând devine evident că Evie este o femeie cu o forță interioară neașteptată, iar Sebastian St. Vincent descoperă că o dorește mai mult decât pe oricare altă femeie pe care a întâlnit-o în viața lui.

  Ferm hotărâtă să câștige inima nestatornică a soțului ei, Evie îndrăznește să facă un pariu cu diavolul: dacă Sebastian reușește să nu dea frâu liber pornirilor trupești timp de trei luni, ea îl va accepta în patul ei. Însă când Evie este amenințată de un dușman răzbunător din trecut, Sebastian va face orice ca să-și protejeze soția – chiar cu prețul propriei vieți.
Împreună, ei vor înfrunta orice le pune în cale soarta pentru o dragoste pe care nici unul nu credea că o s-o întâlnească vreodată.

Veți citi întreaga poveste în romanul PASIUNE SUBLIMĂ de Lisa Kleypas, al treilea volum al seriei „În căutarea unui soț“. De vineri la chioșcuri, la prețul de 15,99 lei.

Colecția Cărți Romantice mai 2022

Colecția Cărți Romantice aprilie 2022

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.