Pe Aripi De Vultur de Ken Follett

Pe Aripi De Vultur de Ken Follett-prezentare

An apariție: 2015

Autor: Ken Follett

Categoria: Cărți thriller

Ediție: Necartonată

Editura: RAO

Format: 11×18

Nr. pagini: 648

  Aceasta este o poveste adevărată despre câţiva oameni care, fiind acuzaţi de infracţiuni pe care nu le-au comis, au hotărât să-şi facă singuri dreptate. Când aventura a luat sfârşit, a avut loc un proces în instanţă, iar ei au fost absolviţi de toate acuzaţiile. Cazul nu face parte din povestea mea de viaţă, dar, pentru că le-a demonstrat nevinovăţia, am inclus detalii din Constatările şi Hotărârea Curţii ca o anexă la această carte.

  În relatarea faptelor, mi-am asumat două libertăţi mărunte în relatarea adevărului. Câteva persoane sunt menţionate prin intermediul pseudonimelor sau al poreclelor, de obicei, pentru a le proteja de răzbunarea guvernului din Iran. Numele false sunt: Majid, Fara, Abolhasan, Mr. Fish, Deep Throat, Rashid, The Cycle Man, Mehdi, Malek, Gholam, Seyyed şi Charlie Brown.

   Toate celelalte nume sunt reale. În al doilea rând, atunci când oamenii rememorează conversaţii care au avut loc în urmă cu trei-patru ani, rar îşi amintesc cuvintele exacte pe care le-au folosit; în plus, conversaţia din viaţa reală, cu gesturile, întreruperile şi propoziţiile ei neterminate, deseori nu are niciun înţeles când este scrisă. Prin urmare, dialogul din această car-te este atât refăcut, cât şi editat.

Despre autor:

    Ken Follett este un scriitor britanic, născut la 5 iunie 1949, în Cardiff, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, și este fiul lui Martin și al lui Veenie Follett. La vârsta de 10 ani, se instalează cu familia la Londra, unde își termină studiile secundare. Apoi urmează studii de filosofie la University College. Se căsătorește, în  1985, cu Barbara. (Sursa Wikipedia)

 

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Recenzii Editura Rao

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.