Seria Bow Street Runners de Lisa Kleypas

Seria Bow Street Runners de Lisa Kleypas-romantism, acțiune și mister

   Se spune că dacă în suflet, acolo undeva, într-un mic compartiment există bunătate, demnitate și iubire, învinge celelalte compartimente întunecate. Omul dacă este motivat se poate schimba, dacă vrea. Bine, nu toți oamenii se pot schimba, dar sunt și excepții, şi ține de ceea ce am spus-adâncul sufletului și esența calității. Acum, voi puteți spune că ,,Lupul schimbă părul, dar năravul ba”. Depinde de lup și depinde de nărav.

Este oare vreun preț care trebuie plătit pentru iubire în această serie? Voi puteți decide!

 1. Doar dragostea ta – Someone to Watch Over Me (Editura Miron)

   Ea nu-şi mai amintea cine era… O femeie se trezeşte în patul unui străin. Fusese salvată din apele îngheţate ale Tamisei, după ce cineva a încercat să o omoare. Frumoasa femeie şi-a pierdut memoria, şi i se spune că este Vivien Rose Duvall, una dintre cele mai scandaloase frumuseţi londoneze. Acum este luată sub aripa ocrotitoare a enigmaticului Grant Morgan. El este singurul bărbat în care are încredere. Viaţa ei este în mâinile lui. Dar în adâncul sufletului, ea ştie că este altcineva, nu Vivien…

    Grant Morgan era un bărbat vânat de o mulţime de femei… dar cea din braţele lui pare atât de inocentă, de vulnerabilă, încât se trezeşte vrăjit de ea. în timp ce dragostea lui pentru frumoasa misterioasă creşte, el este hotărât să-i descopere toate secretele din trecut, să-i apere viaţa şi să afle adevărul – indiferent care va fi acesta

,,-Dumnezeule! a exclamat el. Încerca să nu lase nimic, niciodată să-l surprindă…dar să o vadă pe Vivien Rose Duval așa, acolo…Era de neconceput

A deschis ochii pe jumătate, parcă simțindu-și moarte iminentă. Dar Vivien nu era genul de femeie care să se lase înfrântă prea ușor. S-a agățat de vesta lui în încercarea de a se salva. Grant a luat-o în brațe și a ridicat-o. Era micuța și subțire dar fustele îmbibate cu apă aproape că îi dublau greutatea. Grant a ținut-o strâns la piept, chiar dacă apa sărată și rece ca gheața i-a pătruns prin haine

-O duci în Bow Street, Morgan?”

  2. Lady Sophia are un amant – Lady Sophias Lover (Editura Miron)

 

    Oare de ce îşi caută lady Sophia un amant? Va putea oare să-l seducă pe cel mai râvnit bărbat din Londra?
Lady Sophia Sydney ar face orice să-l prindă în mrejele ei pe inaccesibilul sir Ross Cannon. Ţelul ei: să-i distrugă reputaţia şi să provoace un scandal despre care să vorbească toată Londra. Aşa că-şi face loc în viaţa lui, îi câştigă încredere şi ajunge să locuiască în casa lui.

   În fiecare clipă prezenţa ei îl tentează mai presus de raţiune… în fiecare seară, ochii ei îi promit pasiune descătuşată, până în zori – asta dacă el ar primi-o în patul lui.

   Sophia ştia că el se îndrăgosteşte tot mai mult de ea, cu fiecare zi care trece. Dar nu s-a gândit că s-ar putea îndrăgosti la rândul ei. Şi nici că el ar putea să o ceară în căsătorie.

,, Trecuse prea mult timp de când se culcase cu o femeie. Sir Ross Cannon nu găsea altă explicație la reacția avută în fața Sophiei Sydney…răspunsul trupului lui a fost atât de puternic, încât a trebuit să rămână în spatele biroului ca să-și ascundă erecția subită, necontrolată. Perplex, se uita cu atenție la femeia aceea, întrebându-se de ce simpla ei prezența era suficientă ca să aprindă o asemenea vâlvătaie în el. Nu mai lăsase niciodată garda jos, în fața nimănui.”

,,Era drăguță, nu încăpea îndoială, cu părul ei cu reflexe de culoarea mierii și ochii ei albaștri, dar mai avea o calitate care depășea frumusețea fizică: o undă de pasiune ascunsă sub o aparență de seriozitate. Ca orice bărbat, Ross era stârnit de ceea ce era ascuns și nu de ceea ce era la vedere. Și era evident că Sophia Sydney era o femeie cu multe secrete”

 

  3. Preţul iubirii – Worth Any Price(Editura Miron)-recenzie

   Nick Gentry este cunoscut drept cel mai priceput amant din Anglia și detectivul care se ocupă de situații delicate. Misiunea de a o găsi pe Charlotte Howard i se pare ușoară la început, înainte de a o cunoaște pe domnișoara în cauză. Fiindcă în locul femeii încăpățânate pe care se aștepta să o găsească, el descoperă o tânără într-o situație disperată, ascunzându-se de un bărbat care voia să îi distrugă spiritul. Nick îi face acesteia o propunere cu totul neobișnuită, pe care nu a mai făcut-o nimănui înainte. O cere de soție. Știe că nu va fi o căsătorie doar pe hârtie. Pentru că simte ceva ce Charlotte nu înțelege încă – apetitul ei pentru senzualitate e asemenea cu al lui. Și ar face orice ca ea să îl iubească.

   De ce se numește „Prețul iubirii”? Pentru că, după părerea mea, iubirea dacă este adevărată poate învinge orice, și în numele iubirii și pentru iubire adevărată și totală poți plăti orice și oricât. Poți să treci peste toate când alături de tine este jumătatea care te completează, rațiunea pentru care trăiești, persoana care te face să fii împlinit. Este oare vreun preț care trebuie plătit pentru iubire în această carte? 

,,Avea douăzeci și patru de ani și era prima dată când intra într-un bordel. Nick Gentry se blestemă pentru că-l treceau transpirații reci. Ardea de dorință, dar înghețase de frică. Evita de ani de zile să facă asta, dar acum nevoia îl copleșise. Voia să -și găsească împlinirea în brațele unei femei, în ciuda spaimei care-i încerca.

Se forță să meargă înainte, să urce scările casei doamnei Bradshaw. Clădire construită din cărămidă roșie, stabiliment care se ocupa de nevoile tinerilor din înalta societate. Se știa că o noapte cu una dintre fete de aici costă o avere. Erau cele mai pricepute prostituate londoneze.

Nick ar fi putut plăti cu ușurință oricât i s-ar fi cerut. Câștiga mult ca detectiv particular și, pe deasupra, strânsese destul din afacerile pe care le făcea cu clasa de jos.

Era cunoscut și admirat de public; temut de hoți și detestat de polițiștii de pe strada Arcului, care considerau că le era rival și că nu are principii. Aveau dreptate, nu avea principii.”

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Recenzii Lisa Kleypas
Serii cărţi

Seria Bow Street Runners de Lisa Kleypas

sursa foto: Pinterest

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.