Seria After de Anna Todd-un amalgam de sentimente

    Seria After poate fi contagioasă dacă te prinde de la bun început, dar poate fi și extrem de enervantă. Personajele și subiectul în sine au reușit să mă captiveze, dar în același timp să-mi trezească sentimente contradictorii. Este ca și cum ai mânca tort cu foartă multă ciocolată, dar să fii perfect conștient de valoarea lui calorică, dar ce poți face când nu te poți abține? Fie mergi mai departe și te gândești că poate diabetul îți bate la ușă, fie trăiești clipa și elimini gândurile negative. 🙂 Acum ce mai contează un kilogram în plus, plăcerea să fie prioritară. Este ideală pentru cei care preferă diversitatea și vor să citească tot ce se poartă. Dacă pe wattpad a făcut furori (aproximativ 1,2 miliarde de lecturi), ei bine, a reușit să stârnească aceeși isterie și când s-au publicat cărțile.

După ce ne-am întâlnit de Anna ToddDupa ce ne-am intalnit

recenzie carte

Nr. de pagini: 640
Titlul original: After
1,2 miliarde de lecturi pe Wattpad
Limba originală: engleză
Traducere de: Oana Duşmănescu
Anul apariţiei: 2015

   Ritmul alerg, personajele ambițioase, pasiunea cu care se ceartă și se împacă, energia care abundă la tot pasul m-au forțat să o citesc la foc automat. Nici vorbă de somn sau de oboseală, tot ce a contat a fost plăcerea de a lectura o carte inedită. Aveți grijă, finalul este periculos și pentru a vă simți bine trebuie să citiți cel puțin 200 de pagini din următorul volum din serie.

„Mă face să râd și să plâng, să zbier și să țip, dar mai ales, mă face să simt că trăiesc.”

Primul volum din seria AFTER

Tessa Young e o fată cuminte, silitoare şi ordonată. După ce intră la universitate şi îl cunoaşte pe Hardin, viaţa ei se schimbă radical. Cu părul lui răvăşit, accentul britanic, tatuajele şi piercingurile, Hardin e complet diferit de băieţii pe care i-a întâlnit până acum. E arogant şi crud – ar avea toate motivele să-l urască. Dar felul în care o sărută trezeşte în ea o pasiune cum n-a mai simţit.
Deşi o respinge, spunând că nu-i este el alesul, Tessa e hotărâtă să insiste şi să-l găsească pe adevăratul Hardin, care a ridicat între el şi lume un zid de trădări şi minciuni.
Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se luptă să treacă peste propria mândrie rănită şi peste prejudecăţile lui Hardin vizavi de fetele drăguţe ca ea?

Poate că e vorba de… dragoste?
After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!
Am vrut să spun o poveste realistă, despre oameni adevăraţi. Nu scriu despre destine idilice, ci despre oameni ca mine, care poate au avut o copilărie mai dură. — Anna Todd
Anna Todd te face să ţipi, să râzi, să plângi, să te îndrăgosteşti… After e o serie de neratat – pregăteşte-te să trăieşti emoţii pe care n-ai fi crezut că ţi le poate provoca o carte. — Fangirlish

Habar nu am ce fac aici, dar nu mă pot opri. Buzele mele ating buzele lui Hardin şi simt cum el inspiră adânc. Gura lui Hardin are exact gustul pe care mi-l imaginam. Pot simţi aroma subtilă de mentă în momentul în care îşi întredeschide buzele şi mă sărută. Mă sărută de-adevăratelea. Limba lui caldă o caută pe a mea şi simt în colţul gurii metalul rece al inelului din buză. Corpul meu parcă a luat foc; nu am trăit niciodată aşa ceva. El îşi pune palma pe faţa mea, atin­gându-mi obrajii înflăcăraţi, după care mâinile îi coboară pe şoldu­rile mele. Se trage înapoi un pic şi îmi dă un sărut delicat pe buze.”

După ce ne-am certat de Anna ToddDupă ce ne-am certat de Anna Todd

recenzie carte

Nr. de pagini: 736
Titlul original: After We Collided
Limba originală: engleză
Traducere de: Oana Duşmănescu
Anul apariţiei: 2015

 După nebunia din primul volum de la seria After, pe acesta practic l-am devorat la început. Îmi lăsase o senzație de pustiu și trebuia să-mi revin după gafa lui Hardin, personajul principal. După ce ne-am certat continuă avalanșa de emoții și pasiunea abundă. Fără să vrei te simți bulversat și chiar dacă nu ești de acord cu atitudinea lor, parcă te simți rău și fără senzația ce o lasă în jur. Știu, sună penibil, dar ce poți face când iubești și urăști în egală măsură?

Al doilea volum din seria AFTER
Peste 1,2 miliarde de lecturi pe Wattpad

După un început tumultuos de relaţie, lucrurile par să funcţioneze între Tessa şi Hardin. Dar o dezvăluire incendiară despre trecutul misterios al lui Hardin o copleşeşte pe Tessa. Simte că nu mai poate suporta încă o promisiune încălcată. A renunţat la tot pentru băiatul de care s-a îndrăgostit nebuneşte.
Hardin ştie că a făcut o greşeală imensă.
Va fi el în stare să se schimbe… în numele iubirii?
After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!
Un public care te citeşte în timp real, evident, te motivează să scrii tot mai mult. Să lucrez la seria After devenise aproape un obicei zilnic, postam câte un capitol pe zi. — Anna Todd
În After, singurul lucru la care te poţi aştepta este imprevizibilul. — Vilma’s Book Blog
Pregătiţi-vă pentru o explozie emoţională! — Biblio Belles
Habar n-aveam eu că peste doar câteva luni urma să locuiesc într-un apartament cu iubitul meu, care nu este Noah. N-aveam nici cea mai vagă idee despre ce urma să se întâmple atunci când mama a intrat în parcarea de la WCU — cu atât mai puţin atunci când l-am întâlnit pe băiatul insolent cu părul ondulat. N-aş fi crezut aşa ceva dacă mi-ar fi spus cineva, iar acum nu-mi pot imagina viaţa fără tipul ăsta arţăgos.

După ce ne-am îndrăgostit de Anna ToddDupa ce ne-am indragostit de Anna Todd

Nr. de pagini: 832
Titlul original: After We Fell
Limba originală: engleză
Traducere de: Oana Dușmănescu
Anul apariţiei: 2016

Al treilea volum din seria AFTER
Peste 1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad
Tessa ştie că Hardin o iubeşte şi că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva şi a fi în stare să-l păstrezi în viaţa ta e o mare diferenţă.
Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie şi iertare este istovitor.
Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaş… însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferinţa?
Dragostea era de ajuns să-i ţină împreună. Dar dacă Tessa îşi va asculta acum inima, acesta va însemna oare… sfârşitul?
AFTER a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!
Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After.
“Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan
“Am ajuns într-un moment, la fel ca şi cu Amurg, când m-am oprit din tot ce făceam şi m-am concentrat numai pe lectura acestei cărţi… Todd, fetiţo, eşti un geniu!!!” – Once Upon a Twilight

Din seria mai fac parte After Ever Happy și Before

 

Review overview
5
****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

19 COMMENTS

  • Si eu sunt restanta la aceasta carte, dar o am pe lista de lectura in perioada ce urmeaza. Chiar si asa, am vrut sa o prezint pentru ca merita seria.

 1. Nu am citit nici o carte din serie, dar pare interesanta. Si daca Mili o recomandă, nu am nici un dubiu in privinta Da, vreau sa citesc seria!

  • Laura, pregateste o rezerva serioasa de cofeina si pune-te pe treaba. Rezerva cateva zile pentru primele 2 volume, sigur vei avea nevoie. =))

  • Tu oricum esti fana Harry. Nici nu are rost sa mai comentezi. :))))

 2. O serie pe care, odata ce incepi sa o citesti, nu mai ai cum sa o lasi deoparte. <3

 3. Mi s-au parut interesante titlurile, cand le-am vazut, si chiar imi doresc sa le achizitionez, la un moment-dat.

  • Eva Anca promotii vor fi mereu, insa pentru a fi sigura ca nu suferi, mai poti astepta o perioada sa apara toate cartile din serie.

 4. Fain articol, Mili 🙂 Colegele mele citesc cărți de genu, în varianta în engleză :)) Pe mine nu mă atrag :)))

  • Mara este prima fanatica, dupa urmeaza Ema. 🙂 Numai pasiunii si nebunii marca Harry Styles.

  • Mara este prima fanatica, dupa urmeaza Ema. 🙂 Numai pasiuni si nebunii marca Harry Styles.

 5. Stiu ca este o serie minunta. Nu am apucat pana acm sa o iau. Le vreu, dar sincer urmaresc si ceva reduceri 😉

 6. Pe mine ma atrage seria After,dar deocamdată nu o în biblioteca. Am tot amânat sa o cumpăr

  • Anca Barbu, ma gandesc ca ai emotii si astepti sa apara toata seria. Fiecare are suspansul ei.

 7. ata a vorbit mili despre seria asta ca la prima ocazie le-am achizitionat;cu cititul sunt restanta dar va urma…

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!