Seria After | Anna Todd | Carti de citit | Editura Trei

Seria After de Anna Todd – un amalgam de sentimente

    Seria After poate fi contagioasă dacă te prinde de la bun început, dar poate fi și extrem de enervantă. Personajele și subiectul în sine au reușit să mă captiveze, dar în același timp să-mi trezească sentimente contradictorii. Este ca și cum ai mânca tort cu foarte multă ciocolată, dar să fii perfect conștient de valoarea lui calorică… dar ce poți face când nu te poți abține? Fie mergi mai departe și te gândești că poate diabetul îți bate la ușă, fie trăiești clipa și elimini gândurile negative. 🙂 Acum ce mai contează un kilogram în plus, plăcerea să fie prioritară. Este ideală pentru cei care preferă diversitatea și vor să citească tot ce se poartă. Dacă pe wattpad a făcut furori (aproximativ 1,2 miliarde de lecturi), ei bine, a reușit să stârnească aceeași isterie și când s-au publicat cărțile.

1.După ce ne-am întâlnit-After (2014)-Editura TreiDupa ce ne-am intalnit

recenzie carte

Nr. de pagini: 640

Titlul original: After

Limba originală: engleză

Traducere de: Oana Duşmănscu

Anul apariţiei: 2015

   Ritmul alerg, personajele ambițioase, pasiunea cu care se ceartă și se împacă, energia care abundă la tot pasul m-au forțat să o citesc la foc automat. Nici vorbă de somn sau de oboseală, tot ce a contat a fost plăcerea de a lectura o carte inedită. Aveți grijă, finalul este periculos și pentru a vă simți bine trebuie să citiți cel puțin 200 de pagini din următorul volum din serie.

Primul volum din seria AFTER

Tessa Young e o fată cuminte, silitoare şi ordonată. După ce intră la universitate şi îl cunoaşte pe Hardin, viaţa ei se schimbă radical. Cu părul lui răvăşit, accentul britanic, tatuajele şi piercingurile, Hardin e complet diferit de băieţii pe care i-a întâlnit până acum. E arogant şi crud – ar avea toate motivele să-l urască. Dar felul în care o sărută trezeşte în ea o pasiune cum n-a mai simţit.

Deşi o respinge, spunând că nu-i este el alesul, Tessa e hotărâtă să insiste şi să-l găsească pe adevăratul Hardin, care a ridicat între el şi lume un zid de trădări şi minciuni.

Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se luptă să treacă peste propria mândrie rănită şi peste prejudecăţile lui Hardin vizavi de fetele drăguţe ca ea?

Poate că e vorba de… dragoste?

After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!

Am vrut să spun o poveste realistă, despre oameni adevăraţi. Nu scriu despre destine idilice, ci despre oameni ca mine, care poate au avut o copilărie mai dură. — Anna Todd

Anna Todd te face să ţipi, să râzi, să plângi, să te îndrăgosteşti… After e o serie de neratat – pregăteşte-te să trăieşti emoţii pe care n-ai fi crezut că ţi le poate provoca o carte. — Fangirlish

„Habar nu am ce fac aici, dar nu mă pot opri. Buzele mele ating buzele lui Hardin şi simt cum el inspiră adânc. Gura lui Hardin are exact gustul pe care mi-l imaginam. Pot simţi aroma subtilă de mentă în momentul în care îşi întredeschide buzele şi mă sărută. Mă sărută de-adevăratelea. Limba lui caldă o caută pe a mea şi simt în colţul gurii metalul rece al inelului din buză. Corpul meu parcă a luat foc; nu am trăit niciodată aşa ceva. El îşi pune palma pe faţa mea, atin­gându-mi obrajii înflăcăraţi, după care mâinile îi coboară pe şoldu­rile mele. Se trage înapoi un pic şi îmi dă un sărut delicat pe buze.”

Mă face să râd și să plâng, să zbier și să țip, dar mai ales, mă face să simt că trăiesc.”

Mă face să râd și să plâng, să zbier și să țip, dar mai ales, mă face să simt că trăiesc.


Mă urăști și eu nu mai vreau să fiu sacul tău de box. Mă bagi în ceață. Acum îmi spui că nu mă suporți sau mă umilești, după ce am trecut prin cea mai intimă experiență.


Și imediat mă săruți și îmi spui că ai nevoie de mine. Nu-mi place în ce mă transform când sunt cu tine și nu pot suporta starea pe care o am după ce îmi spui lucrurile acelea oribile.”

2. După ce ne-am certat-After We Collided (2014)-Editura Trei

După ce ne-am certat de Anna Todd

recenzie carte

Titlul original: After We Collided

Nr. de pagini: 736

Limba originală: engleză

Traducere de: Oana Duşmănescu

Anul apariţiei: 2015

    După nebunia din primul volum de la seria After, pe acesta practic l-am devorat la început. Îmi lăsase o senzație de pustiu și trebuia să-mi revin după gafa lui Hardin, personajul principal. După ce ne-am certat continuă avalanșa de emoții și pasiunea abundă. Fără să vrei te simți bulversat și chiar dacă nu ești de acord cu atitudinea lor, parcă te simți rău și fără senzația ce o lasă în jur. Știu, sună penibil, dar ce poți face când iubești și urăști în egală măsură?

Al doilea volum din seria AFTER

Peste 1,2 miliarde de lecturi pe Wattpad

  După un început tumultuos de relaţie, lucrurile par să funcţioneze între Tessa şi Hardin. Dar o dezvăluire incendiară despre trecutul misterios al lui Hardin o copleşeşte pe Tessa. Simte că nu mai poate suporta încă o promisiune încălcată. A renunţat la tot pentru băiatul de care s-a îndrăgostit nebuneşte.
Hardin ştie că a făcut o greşeală imensă.

  Va fi el în stare să se schimbe… în numele iubirii?

  After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!

  Un public care te citeşte în timp real, evident, te motivează să scrii tot mai mult. Să lucrez la seria After devenise aproape un obicei zilnic, postam câte un capitol pe zi. — Anna Todd

   În After, singurul lucru la care te poţi aştepta este imprevizibilul. — Vilma’s Book Blog

   Pregătiţi-vă pentru o explozie emoţională! — Biblio Belles

Habar n-aveam eu că peste doar câteva luni urma să locuiesc într-un apartament cu iubitul meu, care nu este Noah. N-aveam nici cea mai vagă idee despre ce urma să se întâmple atunci când mama a intrat în parcarea de la WCU — cu atât mai puţin atunci când l-am întâlnit pe băiatul insolent cu părul ondulat. N-aş fi crezut aşa ceva dacă mi-ar fi spus cineva, iar acum nu-mi pot imagina viaţa fără tipul ăsta arţăgos.

Ştiu că am făcut  foarte multe lucruri urâte şi că nu te merit în niciun fel, dar te rog-nu, te implor-să priveşti dincolo de lucrurile pe care le-am făcut. Ştiu că pretind foarte mult de la tine, întotdeauna, şi îmi cer scuze din nou pentru asta. Dacă aş putea să şterg cu buretele, aş face-o. Ştiu că eşti mânioasă şi dezamăgită de faptele mele, şi asta mă ucide. În loc să inventez scuze în felul ăsta, o să-ţi povestesc despre mine, despre acela pe care nu l-ai cunoscut niciodată. „

3. După ce ne-am îndrăgostit-After We Fell (2014)-Editura Trei

Dupa ce ne-am indragostit de Anna Todd

recenzie carte

Titlul original: After We Fell

Nr. de pagini: 832

Limba originală: engleză

Traducere de: Oana Dușmănescu

Anul apariţiei: 2016

Are o curgere rapidă, tensionată în momentele cheie şi părţile erotice sunt chiar excitante. Povestea în sine produce în publicul cititor efectul ăla de ori-ori. Ori îi îndrăgeşti eroii şi nu poţi fără să afli ce li se mai întâmplă. Ori te irită cu desăvârşire. Doar că spre deosebire de alte cărţi care împărţeau aşa răsfoitorii în două tabere clare, seria asta de romane poate radia ambele influenţe, la acelaşi cititor. Depinde în ce moment al ei te-apucă exasperarea şi-ţi promiţi că o abandonezi, fără ca totuşi s-o laşi din mâna.

 Frumos. Elegant. Perforator de suflet înrăit.

Al treilea volum din seria AFTER

   Peste 1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad

  Tessa ştie că Hardin o iubeşte şi că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva şi a fi în stare să-l păstrezi în viaţa ta e o mare diferenţă.

  Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie şi iertare este istovitor.

  Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaş… însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferinţa?

  Dragostea era de ajuns să-i ţină împreună. Dar dacă Tessa îşi va asculta acum inima, acesta va însemna oare… sfârşitul?

  AFTER a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!

  Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After.

  „Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan

   „Am ajuns într-un moment, la fel ca şi cu Amurg, când m-am oprit din tot ce făceam şi m-am concentrat numai pe lectura acestei cărţi… Todd, fetiţo, eşti un geniu!!!” – Once Upon a Twilight

 “Între timp eu am credinţa că într-o bună zi Hardin va spune ceea ce simte deschis şi sincer, punând astfel capăt exilului autoimpus din calea sentimentelor şi acceptându-le aşa cum ar trebui s-o facă. În acea zi va vedea şi el că nu este deloc personajul negativ. Încearcă atât de tare să fie, dar în străfundurile sufletului, e un erou. A fost eroul meu, uneori torţionarul meu, dar cea mai mare parte a timpului a fost un erou. M-a salvat de mine însămi. Mi-am petrecut viaţa prefăcându-mă că eram cineva care nu eram, iar Hardin mi-a arătat că este în regulă să fiu eu însămi.”

4. După ce am găsit fericirea-After Ever Happy (2015)-Editura Trei

Dupa ce am gasit fericirea de Anna Todd

Titlul original: After Ever Happy

Nr. pagini:496

Limba originală: engleză

Traducere de: Oana Dușmănescu

Anul apariţiei: 2016

Al patrulea volum din seria AFTER

Tessa și Hardin au înfruntat toate provocările, dar oare vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți? Până acum, viața i-a luat de multe ori prin surprindere.

  Legătura lor e mai strânsă ca oricând. Și totuși, se pare că orice nouă încercare le pune în pericol temelia pe care și-au construit relația.

  Tessa înțelege tot zbuciumul lui Hardin și știe că e singura care poate să-l tempereze când izbucnește. Însă cu cât i se dezvăluie mai multe despre trecutul întunecat al iubitului ei, cu atât acesta îi îndepărtează – pe ea și pe ceilalți – din viața lui.

  Tessa nu mai e convinsă că-l poate salva – nu fără a se sacrifica pe sine. Merită să-și piardă identitatea în numele dragostei?

  Dar Tessa e hotărâtă să lupte. Numai că nu știe pentru cine luptă de fapt – pentru Hardin sau pentru ea însăși?

  Seria fanfiction After a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Acum află și tu povestea despre care vuiește internetul!

„Anna Todd a creat cel mai mare fenomen literar al generației sale.” – Cosmopolitan

„Tessa și Hardin sunt varianta modernă a cuplului clasic din Mândrie și prejudecată – domnul Darcy și Lizzy Bennet.” – That’s Normal

Nu simt nimic, pentru că amintirile plăcute sunt înlocuite cu imaginile pumnilor izbiţi de ziduri şi ale femeii îmbrăcate în tricoul lui. S-a culcat cu ea acum câteva zile. Nimic

„Dacă aş mai putea s-o ating o dată, să-i mai simt ritmul constant al inimii,m-aş calma şi eu. M-ar scoate din depresia asta şi mi-ar opri lacrimile astea dezgustătoare care îmi curg pe obraji şi spasmele violente din piept.”

5. Înainte de noi-Before (2015)-Editura Trei

Inainte de noi de Anna Todd

Titlul original: Before

Nr. pagini: 336

Traducere din engleză de Oana Dușmănescu

Anul apariţiei: 2017

„Todd e cel mai important fenomen literar al generației sale.” – Cosmopolitan
Al cincilea volum din seria AFTER

1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad

Înainte să o cunoască pe Tessa, Hardin era impulsiv și sălbatic.
În timpul acelor prime momente în care s au întâlnit, și a dat seama că trebuie să o țină lângă el – viața lui depindea de ea.

După ce au rămas împreună, lumea n-a mai fost niciodată la fel.

Dramatica poveste de dragoste dintre Hardin și Tessa s-a transformat într un vârtej în care au fost atrași toți cei din jur. Acum aceștia capătă o voce proprie și povestesc ce s-a întâmplat înainte, pe parcursul și după evenimentele din primele patru volume ale seriei AFTER. Aflăm și cum vede Hardin prima întâlnire cu Tessa – iar confesiunea lui va schimba complet ceea ce credeai că știi despre băiatul deprimat și îngerul care îl iubea.

Domnul Darcy și Lizzy Bennett din vremurile noastre…

AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!

„O lectură foarte relaxantă, dar care are și mult dramatism… Te va captiva de la prima pagină.” – A Bookish Escape

„Am luat o peste tot cu mine ca să pot citi despre Hessa în fiecare clipă liberă pe care am avut o. M-a vrăjit de la prima pagină!” – Grown Up Fan girl

„Anna Todd reușește să te facă să țipi, să plângi, să râzi, să te îndrăgostești și să te cuibărești în pat… pregătește-te să simți emoții pe care nu credeai că ți le poate aduce vreo carte.” – Fangirlish

Anna Todd a câştigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariţia seriei After. Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care a doborât toate statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile romantice de iubire, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.
Pe Anna Todd o găsiţi la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d şi pe wattpad ca Imaginator1D.

Serii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţilor din seria After în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

27 COMMENTS

  • Si eu sunt restanta la aceasta carte, dar o am pe lista de lectura in perioada ce urmeaza. Chiar si asa, am vrut sa o prezint pentru ca merita seria.

 1. Nu am citit nici o carte din serie, dar pare interesanta. Si daca Mili o recomandă, nu am nici un dubiu in privinta Da, vreau sa citesc seria!

  • Laura, pregateste o rezerva serioasa de cofeina si pune-te pe treaba. Rezerva cateva zile pentru primele 2 volume, sigur vei avea nevoie. =))

 2. Mi s-au parut interesante titlurile, cand le-am vazut, si chiar imi doresc sa le achizitionez, la un moment-dat.

  • Eva Anca promotii vor fi mereu, insa pentru a fi sigura ca nu suferi, mai poti astepta o perioada sa apara toate cartile din serie.

 3. Fain articol, Mili 🙂 Colegele mele citesc cărți de genu, în varianta în engleză :)) Pe mine nu mă atrag :)))

  • Mara este prima fanatica, dupa urmeaza Ema. 🙂 Numai pasiunii si nebunii marca Harry Styles.

  • Mara este prima fanatica, dupa urmeaza Ema. 🙂 Numai pasiuni si nebunii marca Harry Styles.

 4. Stiu ca este o serie minunta. Nu am apucat pana acm sa o iau. Le vreu, dar sincer urmaresc si ceva reduceri 😉

 5. Pe mine ma atrage seria After,dar deocamdată nu o în biblioteca. Am tot amânat sa o cumpăr

  • Anca Barbu, ma gandesc ca ai emotii si astepti sa apara toata seria. Fiecare are suspansul ei.

 6. ata a vorbit mili despre seria asta ca la prima ocazie le-am achizitionat;cu cititul sunt restanta dar va urma…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.