Toate săruturile din lume de Julia Quinn - Cărți Romantice

Toate săruturile din lume, de Julia Quinn – Cărți Romantice

Toate săruturile din lume

Autor: Julia Quinn

Colecția Cărți Romantice

Seria Smythe-Smith

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 18.11.2022

  Hugh Prentice nu a avut niciodată răbdare cu femeile pline de dramatism – și, dacă Lady Sarah Pleinsworth a cunoscut vreodată cuvintele „timiditate“ sau „reținere“, s-a descotorosit de multă vreme de ele. În plus, un duel nechibzuit l-a făcut pe acest matematician strălucit să-și piardă un picior, iar acum n-ar putea niciodată să îndrăznească să curteze o femeie ca Sarah – și cu atât mai puțin să viseze să se însoare cu ea.

  Sarah nu l-a iertat niciodată pe Hugh pentru duelul care aproape că i-a distrus familia. Dar chiar și dacă ar putea găsi o cale să-l ierte, acest lucru nu ar avea vreo importanță, căci, deși nu îi pasă că trupul lui nu este perfect, personalitatea lui i se pare insuportabilă.
Forțați însă să petreacă împreună o săptămână, Sarah și Hugh descoperă că primele impresii nu sunt întotdeauna demne de încredere. Și când un sărut duce la două, trei sau chiar patru, matematicianul ar putea, pentru prima dată, să uite să numere, iar voluntara lady ar putea rămâne, pentru prima dată, fără cuvinte…

Veți citi întreaga poveste în romanul TOATE SĂRUTURILE DIN LUME de Julia Quinn, al treilea volum al seriei „Smythe-Smith“. Chioșcurile din toată țara, la prețul de 19,99 lei.

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2022

Colecția Cărți Romantice octombrie 2022

Colecția Cărți Romantice septembrie 2022

Sursa Cărți Romantice

#cartiromantice #lovebooks #literaturapetocuri #romance #cartidedragoste

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.