Tatiana si Alexander de Paullina Simons

Tatiana şi Alexander de Paullina Simons

– prezentare carte-

Editura Epica

Titlul original: Tatiana and Alexander

Seria The Bronze Horseman/Călăreţul de aramă 

1. The Bronze Horseman (2000)- Călăreţul de aramă
2. Tatiana and Alexander (2003)- Tatiana şi Alexander
3. The Summer Garden (2005)

Din luna noiembrie în librării!

Continuarea bestsellerului internațional ,,Călărețul de aramă”.

  Despre Tatiana si Alexander:  Durerea și bucuria, deznădejdea și speranța, prietenia și trădarea se împletesc în acest roman emoționant, ale cărui personaje principale, foarte curajoase și îndrăgite de cititorii ,,Călărețului de aramă”, sunt în stare să sfideze chiar și cel mai crunt destin în numele iubirii.

Tatiana, însărcinată și văduvă la cei optsprezece ani ai ei, fuge dintr-un Leningrad aflat în ruine, pentru a începe o nouă viață în America. Dar fantomele trecutului nu-i dau pace: ea continuă să creadă că Alexander, soțul ei și maior al Armatei Roșii, trăiește.

   Aflat în Uniunea Sovietică, Alexander scapă în ultima clipă de executare, dar din acel moment îndură chinurile la care este supus de către forțele represive din cauza originii lui americane. Doar amintirea soției sale îi alină sufletul și îl ajută să supraviețuiască în condițiile mizere din lagărele de muncă silnică.

     Presimțind că soțul ei este încă în viață și descoperind o pistă care-i confirmă bănuielile, Tatiana pleacă în Europa ca asistentă a Crucii Roșii și înfruntă ororile războiului pentru a-l găsi pe bărbatul pe care-l iubește.

   Sursa: Editura Epica Publishing House

Despre autoare:

   Paullina Simons s-a născut în 1963 în Sankt Petersburg și la vârsta de 10 ani a emigrat cu familia ei în Statele Unite. A absolvit Științele Politice la Universitatea din Kansas și a lucrat ca jurnalistă în domeniul financiar și ca traducătoare. Paulină, soțul și cei patru copii locuiesc în Long Island, New York. Pe una dintre fete o cheamă Tatiana, la fel ca pe eroina principală din “Călărețul de aramă”.

Verifică disponibilitatea cărţii Tatiana şi Alexander de Paullina Simons în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. Dacă a citit Arci și i-a plăcut, înseamnă că e o carte foarte bună! O să caut și eu primul volum, apoi acesta!

  2. Cartea The Summer Garden nu a aparut inca tradusa in romana? sau va aparea vreodata?
    Tocmai ce mi-am comandat primele 2 carti 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.