Mătase franțuzească de Sandra Brown

Mătase franțuzească, de Sandra Brown – Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Mătase franțuzească

French Silk

Sandra Brown

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Editura Lira/Litera

   Mătase franțuzească Sandra Brown romance.

Cartea Mătase franțuzească, de Sandra Brown apare vineri – 06.09.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Cartea a mai apărut cu acelaşi titlu la Editura Miron

   Una dintre cele mai bune cărți semnate de Sandra Brown pune față în față un detectiv cu principii morale solide și o tânără creatoare de modă care înfruntă demonii trecutului cu arma. Ea pare vinovată de crimă, iar el trebuie să o condamne… sau să o salveze.

   ,,

Gura îi era uscată şi gâtul o durea fiindcă ţipase în somn. Cămaşa de noapte i se udase de transpiraţie. Dădu la o parte pătura, îşi ridică genunchii la piept Mătase franţuzească şi îşi rezemă fruntea de ei. Nu îşi înălţă capul decât după ce dispărură toate urmele coşmarului şi demonii amintirii se retraseră înapoi în vizuinele din subconştientul ei. Se dădu jos din pat şi se duse în camera mamei ei.’ Mary Catherine dormea liniştită. Uşurată, Claire bău puţină apă de la chiuveta din baie şi se întoarse în dormitor, îşi puse o altă cămaşă de noapte curată şi îndreptă aşternutul înainte să se urce iar în pat. Ştia foarte bine că avea să mai treacă ceva timp până va adormi din nou. în ultima vreme începuse să aibă în mod frecvent coşmaruri care o sileau să retrăiască cele mai groaznice momente ale copilăriei ei chinuite. Sursa acelor vise nu îi era deloc necunoscută. O cunoştea. Era aceeaşi prezenţă malefică ce ameninţa acum liniştea şi siguranţa pe care le păstrase cu atâta sârguinţă. Crezuse că toate necazurile acelea fuseseră îngropate atât de adânc, încât nu aveau să mai fie nicicând scoase la lumină. Dar erau reînviate de un intrus răuvoitor, care reprezenta o ameninţare pentru cei dragi ei. Făcea prăpăd în viaţa ei. Dacă ea nu avea să ia măsuri drastice pentru a schimba cursul evenimentelor, el avea să-i distrugă viitorul pe care şi-l plănuise.” 

,,- Am cîştigat mai multe procese decât oricare alt avocat din departament, spuse Cassidy fără falsă modestie.

– Ştiu asta, izbucni Crowder. Nu trebuie să-mi reaminteşti. Dar mi-ai dat şi multă bătaie de cap.

– Nu poţi face nimic dacă tot timpul ţi-e teamă să nu faci valuri. – în cazul tău, valuri de flux. Cassidy se îndreptă şi îl privi pe Crowder insistent. Ochii lui cenuşii intimidaseră o mulţime de martori şovăitori, impresionaseră judecători cinici, influenţaseră juraţi sceptici, iar, în viaţa particulară, făceau vorbele dulci de prisos.

– Dă-mi acest caz, Tony. înainte ca procurorul să îşi rostească decizia, secretara lui îşi băgă capul pe uşă şi spuse: – Ariei Wilde ţine o conferinţă de presă, care e transmisă în direct de toate posturile de televiziune. M-am gândit că v-ar interesa. După aceea se retrase închizând uşa în urma ei. Crowder luă telecomanda de pe birou şi dădu drumul televizorului din partea cealaltă a încăperii. Chipul frumos şi palid al văduvei apăru pe ecran. Arăta la fel de fragilă şi lipsită de apărare ca un înger refugiat, dar în glasul ei se simţea o convingere de oţel.”

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Recenzii cărţi Sandra Brown

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.