Terapie senzuală de Nadia A. Linette

Terapie senzuală, de Nadia A. Linette – Editura Petale Scrise – recenzie

Terapie senzuală

Nadia A. Linette 

Editura: Petale Scrise

Anul apariției: 2020

Numărul de pagini: 176

Colecția HOT 18+

Gen: thriller erotico-psihologic

Melania este sexolog inovator, tratând cu succes, prin metode proprii, cuplurile care au probleme.
Ovidiu și-a făcut un renume în avocatură, dar este la fel de celebru și în postura de cuceritor misogin, în viziunea căruia femeile pot fi doar partenere sexuale efemere.
Atunci când playboy-ul arogant ajunge să simtă efectele ședințelor de sexoterapie ale Melaniei, o furtună de pasiuni periculoase se declanșează, răvășind orice convingeri, secrete, dorințe și sentimente.

    Trebuie să recunosc că am câteva edituri preferate, printre care și Editura Petale Scrise. Îmi plac cărțile lor, atât cele ușurele și relaxante, cât și complexe și de-a dreptul emoționante. Mă bucur de fiecare dată când apar titluri noi, și nici nu mai se pune problema dacă vor fi sau nu pe gustul meu. Cam știu în ce ape mă scald. Dar, de această dată, nu am știut sigur cum voi reacționa, tocmai pentru că romanul de față este primul din cadrul noii colecții HOȚ 18 +. Savurez genul erotic, de ce să mint, dar nu știam până unde vă merge imaginația autoarei.

    Ei bine, mi-am făcut griji de pomană, pentru că povestea mi-a suscitat interesul de la prima pagină. M-am bucurat atât de scenele fierbinți, de suspansul apărut în a doua parte a cărții, cât și de momentele amuzante apărute la tot pasul, înțepăturile ironice fiind la loc de cinste. În plus, stilul de scriere al autoarei este unul dezinhibat, lejer și plin de haz.

    Thriller-ul erotico-psihologic, Terapie senzuală, reușește să incite imaginația cititorului cu scene fierbinți, dar să-l și țină în suspans până la final. Dialogurile pline de vervă și înțepăturile ironice oferă doar un plus de savuare.

    Melania Podan (30 de ani), personajul central al cărții, provine dintr-un sat sărac. A avut ambiția să învețe și să facă ceva cu viața ei. Dar părinții ei nici măcar nu știu ce face fata lor. Cred că e prostituată. Cu toate că este psihoterapeut de cupluri, suferă de singurătate. Se simte ,,foarte singură, abandonată, neînțeleasă. Este mult prea deșteaptă, chiar inteligentă”. Este o ființă  profundă, în timp ce majoritatea oamenilor sunt atât de superficiali. Dar îi place foarte mult meseria pe care și-a ales-o.

,,Perechile tinere nu prea știu ce își doresc. Imi place când dau peste un asemenea cuplu dornic să se găsească, să se împlinească împreună. E greu să lucrez cu ei. Sunt timizi şi nu prea îi aduc aici. Cuplurile între 30 şi 40 de ani sunt cei mai buni pacienți. Se lucrează lejer cu ei, cei care doresc cu adevărat să se apropie. Iar în pat sunt încrezători, știu ce doresc. Cei peste 45 de ani sunt inhibați de cele mai multe ori și nu își expun fanteziile sexuale de față cu mine, o tânără de 30 de ani singură și lipsită de pasiuni.

    Andrei, unul dintre clienții ei, îi mărturisește fratelui său, Ovidiu Dobre (34 de ani), de profesie avocat, că a fost, împreună cu iubita lui, la un psiholog – o femeie destul de tânără, care i-a propus sexoterapie de cuplu. Daca nu făcea ceva, o pierdea pe Corina. A făcut la psihoterapie de cuplu timp de trei luni, o dată pe săptămână. La început a fost greu. Iubita lui nu prea coopera. După ce i-a ajutat să se deschidă prin comunicare unul altuia, le-a propus sexoterapie. Se părea că problema lor era și în pat. I-a pus să facă sex, iar ea îi îndruma cum și ce să facă. La început i-a fost rușine să facă sex cu psiholoaga de față, dar Corina nu a avut vreo inhibiție.

,,- După câteva şedințe a început să fie tot mai bine! Suntem încântați amândoi! Şi ne înțelegem cum nu am mai făcut-o până acum!

– Mai exact, ce făcea psiholoaga în timp ce voi vi-o trăgeați de față cu ea?

Oare am înțeles bine?

– Discuta cu noi…

– In timp ce voi…

– Da.

– A dracului de perversă! Şi ea doar se uita?

– Da.

Andrei rânjeşte ca un prost. Nu l-am văzut atât de fericit niciodată!

– Şi cum se uita?

– Uite-aşa! Stând pe un scaun!

– Stând pe un scaun! repet cuvintele lui.

– Important e că a reușit!

Inspir adânc. Nu îmi pasă dacă unora le place să privească și altora le place să și-o tragă, fiind priviți! Lumea e nebună!”

     Andrei îi recomandă fratelui să meargă și el, însă Ovidiu ,,nu are nicio intenție să își găsească o pipiță care să se țină toată ziua după el de parcă ar fi o cățea în călduri”. Totuși gândul la psiholoaga perversă nu-i dă pace. Este convins că femeia l-a dus de nas pe Andrei. Cum naiba putea femeia să se uite cum fac alții sex?

    Până la urmă, Ovidiu cedează tentației de a face o ședință de psihoterapie ca să o cunoască, să afle cine este escroaca care a mâncat banii fratelui său și i-a spălat creierul. Însă psiholoaga i-a întrecut așteptările. A rămas chiar blocat la prima vedere. Nu i-ar fi dat mai mult de douăzeci și ceva de ani. O tipă ca ea ar fi văzut-o mai degrabă în sala de judecată, așa cum arată, cu machiaj discret, natural. Firește că și-a pus întrebarea cum poate o femeie atât de tânără să dea lecții cuplurilor mature, trecute prin greutățile vieții. Trebuie neapărat să vadă ce lecții îi va da lui, ditamai directorul casei de avocatură ,,Dobre şi Asociații”, cea mai renumită entitate juridică privată din județ.

   Însă tânăra își dă seama imediat că el nu are vreo problemă și îi arată ușa. Dar el va găsi mereu un motiv să treacă pe la cabinet.

,,Privesc încurcată bărbatul din fața mea, care mă înfruntă provocator. Ii fixez acei ochi de un albastru intens, care m-au impresionat din prima clipă, asemeni celor ai lui Andrei, acel băiat atât de sincer şi dornic de a învăța, opus fratelui său, care din primul moment m-a privit cu aroganță. Aceiaşi ochi care, acum, inaintea mea, îşi revarsă disprețul în primul rând față de femei, la modul general, apoi față de mine, în mod particular. Pe când Andrei e un băiat brunet, seducător, fratele său e blond ca acei zei olimpieni perfecți, care niciodată nu ar privi de la egal la egal un biet muritor.

  Tot ce pretinde individul din fața mea este: ascultare!”

    Având în minte ideea că poate va găsi ceva cu care să o acuze de escrocherie, Ovidiu pune un detectiv pe urmele ei. Însă femeia este cuminte, toată ziua la serviciu și acasă. Dar o dată pe săptămână, vizitează un centru  SPA, unde stă câteva ore. Curiozitatea îl determină să pășească pragul centrului SPA, unde ajunge să-l cunoască pe Boris, renumit pentru masajul pe care îl face, ba chiar gurile rele spun că ar face și masaj erotic. Dar aici are parte o de experiență inedită și incitantă.

,,Simt că salivez. Oare și ei îi face ce mi-a făcut și mie? Nu e de mirare că tipa nu mai vrea nimic de la pacienți! O dată pe săptămână la Boris și ți-ai rezolvat toate problemele! Ah, şi zicea că asta e soft! Oare până unde merge la hard?”

    Atracția dintre Melania și Ovidiu este din ce în ce mai mare. Amândoi joacă murdar și asta îl excită pe bărbat. Este prima femeie care i se opune, care nu se lasă sedusă cu una, cu două. Este foarte curios cât îi va rezista.

    Însă necazurile încep să apară din momentul în care Ovidiu refuză să-l apere într-un proces pe Leonard Buzdug, un gangster de cartier destul de periculos. Nu vrea să se încurce cu el. Totuși, va trebui să se răzgândească pentru că mafiotul a răpit-o pe Melania și o va tine prizonieră până când se va încheia procesul. Daca Ovidiu o mai vrea în viață, trebuie să acepte cazul. Ce decizie va lua avocatul? Va risca viața iubitei lui? Ce se întâmplă cu Melania cât timp este ținută prizonieră? Citiți cartea și veți primi toate răspunsurile! O recomand cu drag pentru că merită!

,,O strâng în brațe. Se luptă cu mine negând, dar nu îi dau drumul. Începe să plângă cu suspine. Incerc să o sprijin, dar nu știu cum. Am trecut prin viață plin de aroganță, nepăsător la suferința celor din jurul meu. Chiar și pe Andrei l-am tratat cu superioritate. Şi de câte ori am ignorat durerea altora doar să nu mă atingă și pe mine?! Am suferit atât de mult în copilărie datorită neglijenței părinților mei încất am alungat durerea din sufletul meu prin indiferență.

  Dragostea, sub orice formă a ei, înseamnă suferință, dar e atât de dulce, și-ți încălzește sufletul, umple orice gol, vindecă orice neputință, dă sens vieții.”

Carte disponibilă pe site-ul Editura Petale scrise

 Cărți erotice

Terapie senzuală de Nadia A. Linette – Editura Petale Scrise – recenzie

***Alina Geambaşu (Alina)***Simplă și complicată în același timp, prudentă și încăpățânată. Compar nevoia de a ști, cu desfășurarea unui mecanism și refacerea lui piuliță cu piuliță pentru a vedea cum funcționează. Când ceva mă depășește, mă simț ca David înainte de întâlnirea cu Goliath, când constată că a uitat să-și aducă praștia. Marea mea pasiune este literatura fantasy, romance și thriller. Posesoare a unei imaginații debordante, reușesc cu ușurință să mă transpun în pielea personajelor din cărți. Din postură de vrăjitoare mai am de lucru cu vrăjile.

16 COMMENTS

    • Multumesc, Nicol! Pagini putine, dar scris marunt si actiune multa. Merita sa o citesti!

  1. Uauuu,uauuu,uauuu atât pot să zic și clar să trec cartea pe listă =)) frumoasă recenzie, felicitări :*

  2. Cu siguranță mi-ai stârnit interesul. Acum mă tentează și pe mine cartea. Sper că totul se termină cu bine. Felicitări pentru recenzie!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.