Un cavaler desăvârşit - Loretta Chase
Colecţia Iubiri de poveste 2019 - Literaturapetocuri.ro

Un cavaler desăvârşit, de Loretta Chase – Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Un cavaler desăvârşit

A Duke in Shining Armor

Loretta Chase

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019 

Editura Alma/Litera

Seria Duci periculoși – Disreputable Dukes Series

1. A Duke in Shining Armor (2017)- Un cavaler desăvârşit

2. Ten Things I Hate About the Duke (2020)

   Un cavaler desăvârşit – Loretta Chase un historical romance fascinant.

Sâmbătă – 08.06.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Primul volum al unei serii noi, „Duci periculoși”.  

   Nu toți ducii sunt egali. Cei mai mulți sunt membri consacrați ai societății. Și apoi există trio-ul cunoscut sub numele Dis-Graces. 

   Hugh Philemon Ancaster, al șaptelea duce de Ripley, nu va câștiga niciodată premii pentru virtute. Dar chiar și el are limitele şi onoare lui şi nu ar fugi cu mireasa celui mai bun prieten. Tot ce încearcă să facă este să o recupereze pe Lady Olympia Hightower, ușor ameţită, și să o readucă la mirele ei. 

   Din motive care-i scapă, Olimpia se presupune ca se va căsători cu un splendid şi candid duce. Totul este aiuritor. Familia ei este extaziată. Iar Olympia? Se urcă pe pervazul unei ferestre, hotărâtă pentru o evadare. Dar Ripley, înalt, întunecat și exasperant, se ţine de misiunea lui, hotărât să o aducă înapoi prietenului său. Pentru încă o dată, ticălosul celebru în lumea întreagă încearcă să facă un lucrul onorabil. 

Deci, de ce Olympia trebuie să fie atât de delicioasă şi încântătoare pentru el. . . ?

O mireasă se face nevăzută chiar înainte de ceremonie, iar prietenul mirelui pornește pe urmele ei, riscându-și nu doar viața, ci și inima!

„– O ducesă, îşi spuse ea. Practic, poţi să schimbi lumea. E cât de aproape poate să fie o femeie de a fi bărbat ‒ asta dacă nu devine regină. Şi nu o simplă consoartă, ci o regină în toată regula.”

O luă în braţe şi o sărută pasional pe buze. O sărută cu toată anxietatea, frustrarea, furia şi alte emoţii enervante cărora credea că le pusese punct în urmă cu o clipă. Şi cu dorinţa simplă cu care se luptase de ce părea deja mult timp.”

,

,Ripley nu era primul bărbat de care ar fi ales să se îndrăgostească, ci mai degrabă ultimul. Dar, ghinionul ei, el era alesul.
„Doar o dată. Doar de data asta. Pasiune. Doar de data asta, bărbatul pe care îl vreau, chiar dacă e greşit şi un dezastru.“

Plăcerea ei pulsa prin el, ca o furtună de vară, împestriţată cu sclipiri de lumină. Olympia era întuneric şi lumină, pericol, excitare şi dulceaţă. Era tot ce putea el să vadă, să simtă sau să gândească: ea, în braţele lui, sub mâinile lui, pasională, deschisă, încrezătoare şi sălbatică.”

   Loretta Lynda Chekani s-a născut în 1949 într-o familie de origine albaneză. A studiat la New England la şcolile publice înainte de a primi o diplomă de licenţă de la Universitatea Clark, unde s-a specializat în limba engleză. Scrie romane de dragoste din anul 1987.

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.