Tu ești contele dorit - Kelly Bowen - Colecția Iubiri de poveste

  Tu eşti contele dorit de Kelly Bowen – Colecţia Iubiri de poveste -Editura Alma-Litera

Tu ești contele dorit – Kelly Bowen

Seria Lorzii din Worth

1 I’ve Got My Duke to Keep Me Warm – Un duce doar pentru mine
2 A Good Rogue is Hard to Find – Capcana dragostei
3 You’re the Earl That I Want – Tu eşti contele dorit

Sâmbătă, 26.03.2016 apare cartea Tu eşti contele dorit de Kelly Bowen – Colecţia „Iubiri de poveste„/Editura Alma-Litera. Cartea poate fi achiziţionată de la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea!

Pentru omul de afaceri Heath Hextall, faptul că se trezește dintr-odată conte este un lucru ce-i aduce mari bătăi de cap. Soluția ar fi să-și găsească o soție plăcută și supusă, cu un temperament echilibrat, care să accepte protecția și avantajele pe care el i le poate oferi și care, în schimb, să asigure o oarecare ordine în viața lui și să se ocupe de îndatoririle sale sociale. Însă nu a încăput vreo clipă îndoiala că Lady Josephine Somerhall nu este acea femeie. Joss, fetița firavă și timidă din copilărie, s-a transformat într-o frumusețe ce strălucește în rochiile de gală.
În adâncul sufletului, Joss l-a iubit dintotdeauna pe Heath, singura persoană în care s-a putut încrede cu adevărat încă de pe vremea când erau copii. Asta nu înseamnă însă că are de gând să îi devină soție. Căci în lipsa unui soț, Joss poate face totul după pofta inimii ‒ și acum se lasă atrasă de descifrarea misterului periculos conținut în paginile unei mape pe care Heath a primit-o de la o veche cunoștință de-a lui, chiar înainte ca aceasta să moară. Joss va face tot posibilul să se asigure că viaţa lui Heath nu este pusă în pericol ‒ dar şi pentru a-i demonstra că, deși respectarea convențiilor sociale nu este punctul ei forte, pasiunea şi înflăcărarea compensează din plin acest neajuns.

Preţ ziar + carte = 13,99 lei.

13 COMMENTS

  1. O carte draguta. Se citeste repede dar lectura te imbie, te amuza si, cel mai important, iti da o stare de bine. Mi-au placut personajele, mai ales de Joss, felul ei de afi, directa si aparent naiva 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.