UnlimitU-Primul summit de dezvoltare personală din România

   Pe 22 și 23 septembrie 2018 se desfășoară la București prima ediție a evenimentului UnlimitU. Primul summit de dezvoltare personală din România adună peste 20 de speakeri români de top din toate domeniile de interes, care vor oferi participanţilor informaţii utile referitoare la menţinerea sănătăţii fizice şi psihice, la construirea unor relaţii împlinite, la obţinerea succesului social şi profesional şi a prosperităţii.

   UnlimitU reprezintă, totodată, momentul (istoric) de validare a unei veritabile şi puternice comunităţi de români pasionaţi de tot ceea ce reprezintă educaţia pentru dezvoltare personală în toate domeniile de interes ale vieţii. Cei care consideră că fiecare zi este un minunat prilej de a asimila noi lecţii în asumarea potenţialului nelimitat al fiinţei umane. De aici şi denumirea de UnlimitU, îndemnul de a nu pune oprelişti acestei aspiraţii fundamentale în noi, aceea de a ne descoperi şi a ne dezvolta pe noi înşine pentru a fi schimbarea pe care o dorim în lumea în care trăim.

   Invitații UnlimitU sunt speakeri români de top din domeniul dezvoltării personale, remarcabili prin carisma şi poveştile lor de succes, prin experienţa vastă şi prin rezultatele obţinute. Ei se bucură de notorietatea şi încrederea acordate de zeci de mii de români care le citesc zi de zi articolele, cărţile, le urmăresc videoclipurile sau participă activ la workshopurile şi cursurile lor.

Au confirmat participarea 22 de speakeri (prezentați în ordine alfabetică):

Elena Anghel Stănilă (Life Up, psiholog)

Paul Ardeleanu (Speakers Club)

Gabriela Bumbac (dezvoltare personală, Theta Healing)

Florian Colceag (Antrenorul de genii)

Alina Finta (Evoluăm împreună)

Florin Ghindă (România pozitivă)

Dana Gonț (Bonton, Digi24)

Gáspár György (Pagina de psihologie)

Daniela Irimia (Femeia independentă)

Cristian Nicolae (fondator John Maxwell Team Romania)

Adrian Niculescu (Sculptorul de mentalități, ANMotivational)

Mirela Oprea (Dream Management)

Constantin Pavel (Selfcoach Systems)

Florin Păsat (Atrage abundența în viața ta)

Liviu Păsat (Obiceiuri care fac toți banii)

Mircea Ioan Popa (neurochirurg, Theta Healing)

Lorand Soares Szasz (business)

Dragoş Stoian (Obiceiurile măiestriei, Liga vorbitorilor în public)

Mihaela Stroe (analist comportamental de business)

Silviu Zancu (Mental Coaching)

Leon Zăgrean (doctor în neuroștiințe)

Zoia Zărnescu (expert în comunicare, gestionarea emoţiilor)

   Cei care doresc să participe primesc informații de valoare din toate domeniile dezvoltării personale la costul unui singur eveniment de 2 zile (în comparație cu prețul a peste 20 de seminarii/workshopuri susținute de speakerii invitați), vor fi coautorii unui moment unic, întâlnesc oameni cu aceleaşi preocupări şi devin o parte importantă din grupul celor care pot schimba România prin exemplul reușitei lor.

   Locurile la eveniment sunt limitate. Ele se vor ocupa în ordinea achitării taxei de participare. Până pe 31 august 2018, taxa de înscriere este de 180 euro (smart tickets). În perioada 1-21 septembrie, taxa de înscriere este de 195 euro (late tickets). Există și o opțiune de înscriere VIP (VIP tickets), valabilă pe toată perioada înscrierii, care include o sesiune privată de 2 ore cu speakerul preferat, opțiune a cărei valoare este de 230 euro.

Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial, www.unlimitu.ro, și pe pagina de FB UnlimitU.

De ce să participi la eveniment (câteva motive pentru a participa)

  Primești informațiile din toate domeniile dezvoltării personale într-un singur loc, în cadrul unui singur eveniment: comunicare, relații, bani, sănătate fizică și psihică.

  Îi întâlneşti pe cei mai importanți speakeri români de dezvoltare personală.

  La costul unui singur eveniment primeşti peste 20 de conferinţe de la speakeri români de top.

  Afli de la cei mai importanți speakeri români noțiuni esențiale pentru dezvoltarea ta, dar și momente inedite din experiența lor personală.

  Devii o parte importantă din grupul celor care pot schimba România prin exemplul reușitei lor.

Trăiești un moment unic în dezvoltarea personală din România, moment la care vei fi coautor.

  Primești o mulțime de noțiuni practice (nu doar teorie!), despre cum poți transforma în bine viața ta și a celor din jurul tău, la costul unui singur eveniment.

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.