Visuri de îngeri și monștri de Laini Taylor-Editura Epica

Visuri de îngeri și monștri Laini Taylor-Editura Epica-prezentare

Titlul original: Dreams of Gods & Monsters

O străfulgerare albastră. Akiva îi întâlni privirea lui Karou și expresia ei era de neîndurat. 

Expresia speranței, murind fără surprindere.

CE FORȚĂ SE POATE ÎMPOTRIVI DESTINULUI?

  Două lumi sunt în pragul unui război nimicitor. Karou, punând în aplicare o înșelăciune strategică, a preluat controlul rebeliunii himerelor și e hotărâtă să o conducă spre un alt țel decât al unei răzbunări finale disperate, fără perspectivă. Viitorul depinde de ea.

  Când împăratul nemilos al îngerilor își aduce armata în lumea oamenilor, Karou și Akiva sunt în sfârșit reuniți, nu în dragoste, ci într-o încercare de alianță împotriva dușmanului comun. Alianța aceasta e o versiune deformată a visului lor de odinioară, dar ei încep să spere că ar putea să croiască un drum înainte pentru popoarele lor. Și probabil și pentru ei.

Însă, cu amenințări și mai mari la orizont, sunt Karou și Akiva destul de puternici ca să reziste între zei și monștri?

  Trilogia „Născută din fum și os” ajunge la un deznodământ epic, atunci când – de pe străzile Romei până la peșterile kirine și dincolo de ele – oameni, himere și serafimi se zbat, iubesc și mor, într-o apoteoză ce transcende bine și rău, dreptate și nedreptate, prieten și dușman.

,,Visuri de îngeri și monștri”, Laini Taylor
În traducerea excepțională a Cristinei Jinga.
Colecția EpicWave, coordonată de Shauki Al-Gareeb

Sursa Editura Epica Publishing House

  LAINI TAYLOR (1971) este una dintre cele mai importante autoare de literatură fantasy pentru adolescenți și tineri din acest moment. A absolvit cursurile Universității Berkeley, California, și este licențiată în Literatură Engleză. A fost nominalizată la National Book Award, în anul 2009, pentru romanul Lips Touch: Three Times. În 2011 a publicat prima carte din seria cu același nume, Născută din fum și os, care s-a transformat rapid într-un fenomen editorial global, fiind tradusă în 33 de limbi și vândută în milioane de exemplare pe plan mondial. Romanul a devenit concomitent bestseller New York TimesUSA TodayIndieboundși Amazon. Totodată, drepturile de ecranizare au fost vândute unuia dintre cele mai importante studiouri cinematografice, UNIVERSAL PICTURES.

Daughter of Smoke & Bone Series-Goodreads

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.