Demonul scoţian de Kerrigan Byrne-Colecţia Iubiri de poveste

Demonul scoţian de Kerrigan Byrne-Colecţia Iubiri de poveste-prezentare

Volumul al treilea al seriei „Rebeli victorieni“

Titlul original: The Highlander 

Sâmbătă-26.05.2018-la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

  Seria Rebeli victorieni (Victorian Rebel) 1. Tâlharul de inimi (The Highwayman-2015), 2. O țintă seducătoare (The Hunter-2016) 3. Demonul scoțian (The Highlander-2016) 4. Ducele barbar (The Duke-2017) 5. The Scot Beds His Wife (2017)  6. Three Ways to Start a Scandal (2017) 7. The Duke With the Dragon Tattoo (2018)

   I se spune Demonul Scoțian. Temutul locotenent-colonel Liam Mackenzie este renumit pentru forța lui supraomenească, pentru prezența impunătoare și pentru înflăcărarea cu care se aruncă în luptă. Însă, odată cu venirea unei tinere și frumoase englezoaice pentru a fi guvernanta copiilor lui, neîmblânzitul războinic se vede nevoit să își înfrunte cel mai redutabil adversar, pe cel mai dificil câmp de luptă: cel al dragostei.

   Domnișoara Philomena Lockhart nu este o fată bătrână cu aspect banal, ci o tânără extrem de frumoasă, cu forme voluptuoase și cu buze ademenitoare, a cărei apariție reușește să îi ia pe toți prin surprindere și să zdruncine din temelii lumea lui Liam. Fără a se lăsa intimidată de manierele sălbatice ale angajatorului ei, încăpățânata Mena reușește să-i îmblânzească nu doar pe copiii temutului moșier, ci și pe demonul care sălășluiește în sufletul acestuia. 

   Cu fiecare zi care trece, Liam devine tot mai atașat de Mena – și tot mai bănuitor. Oare ce secrete se ascund în spatele acelor fascinanți ochi de smarald? Ce lucruri întunecate au făcut-o să caute refugiul la castelul lui? Și cum va putea să cucerească inima acestei femei fascinante fără să o cedeze pe a lui?

  Sursa Cărţi Romantice

  Kerrigan Byrne-If you’re anything like me, the best night is one spent with a brawny highlander, a mysterious werewolf, a conflicted vampire, or a hot-headed Irishman. My stories span the spectrum of romantic fiction from historical, to paranormal, to romantic suspense. But I can always promise my readers one thing: memorable and sexy Celtic heroes who are guaranteed to heat your blood before they steal your heart. Lose yourself in the enchanted Celtic Isles, you never know who, or what, will find you…

Colecţia Iubiri de poveste

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste publicate în luna mai 2018

Romanele din Colecţia Iubiri de poveste ce vor publicate în luna iunie 2018

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.