Misterul fetei în zăpadă Dania Kukafka-Editura Rao (1)

Misterul fetei în zăpadă, Dania Kukafka – nominalizare printre Cele mai bune thrillere de debut publicate în Marea Britanie

  CWA (Crime Writers Association UK) din Marea Britanie a publicat recent pe website-ul https://thecwa.co.uk/ lista nominalizărilor pentru Premiul The John Creasy (New Blood) Dagger.

  Misterul fetei din zăpadă, cartea de debut a tinerei Danya Kukafka, se află pe locul 4 în top 10 cele mai bun thrillere de debut publicate în engleză în marea Britanie. Cartea, apărută la sfârșitul lui 2017 la Editura RAO,  spune povestea Lucindei Hayes, o liceeană  îndrăgită de toată lumea. Moartea acesteia  îi afectează profund pe toţi apropiaţii ei din suburbia liniştită din Colorado. Printre aceştia se numără şi băiatul care o iubea obsesiv, fata care îi invidia viaţa perfectă şi chiar detectivul care ancheta crima. În urma tragediei, aceste trei personaje memorabile – Cameron, Jade şi Russ – trebuie să se confrunte cu propriile secrete întunecate pentru a găsi alinarea, adevărul sau pe amândouă. Cartea a fost selectată în cadrul Best Summer Reads of 2017 de revistele Elle şi Domino, de Yahoo!, de bloggulRefinery29 şi de compania PureWow. DANYA KUKAFKA este absolventă a New York University Gallatin School of Individualized Study. Ea lucrează ca editor asistent la Riverhead Books. Misterul fetei din zăpadă este primul ei roman.

Sursa Editura Rao

Misterul fetei în zăpadă Dania Kukafka-Editura Rao 

Recenzii/Apariţii Editura Rao

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.