Vorbe dulci

Vorbe dulci, de Julie Garwood

Titlul original: SWEET TALK

An aparitie: 2012

Suspans romantic contemporan

Seria Buchanan-Renard: Sfaramatorul de inimi, Lista crimei, Dansul umbrei, Dragoste ascunsa, Foc si gheata, Flacarile iubirii, Crima din dragoste, Dorinte intunecate, The Ideal Man, Vorbe Dulci, Hotshot, Fast Track

   Vorbe dulci – Julie Garwood – Colectia Romantic Suspense

 Olivia  Mackenzie face parte dintr-un grup de 4 femei: Samantha, Jane, Collins. Cele 4 au trait mai mult prin spital unde au primit un tratament experimental pentru cancer. Aici s-au cunoscut, s-au tinut de farse, s-au imprietenit  si au reusit sa supravietuiasca invingand boala. Chiar si dupa 12 ani  ele raman prietene pe viata, desi fiecare isi gasise un drum propriu al sau.

   Olivia este avocat si agent IRS. O femeie puternica si impresionanta. Ea este pe urmele unei scheme Ponzi, incercand sa dezlege itele si sa faca lumina.  Din aceasta schema de investigatii face parte si tatal ei. Relatiile dintre cei doi se racisera cu mult timp in urma asa ca era hotarata sa faca dreptate. Tata ei era obsedat de bani, conducea propria firma de investitii, iar Olivia descoperise si credea ca acesta isi insela clientii cu buna stiinta si le ruina vietile si familiile. Nu poate accepta asa ceva si este hotarata sa-l arunce in inchisoare.

   Numai ca, criza in economie a lovit fiecare agentie, asa ca Olivia vrea sa-si asigure cumva locul de munca, mergand pe la diverse interviuri, incercand sa gaseasca ceva mai bun.
In timpul unui interviu, la un restaurant de lux cu Eric Jorguson au loc cateva altercatii, iar Olivia descopera ca se afla in mijlocul unui flagrant al FBI.  Este aproape de a fi impuscata, iar cel care o salveaza este agentul Grayson Kincaid. Un barbat  frumos, sexy, dar extrem de arogant.

   Este impresionat de aceasta femeie care nu isi pierduse cumpatul in fata pericolului, iar atractia dintre cei doi devine instantaneu foarte puternica.  Dar viata lui este si asa prea complicata si nu vrea sa se implice. Ceva din el actioneaza si o invita la cina.  Aici are loc si primul sarut incendiar, urmat de o disparitie a lui Grayson. Este o relatie aiurita – cu un Grayson ce disparea mai mereu numai el stiind unde. Un barbat misterios!
Olivia isi vede cumva de investigatia ei si incepe sa puna intrebari incommode pentru unii. Este impuscata de 3 ori, urmarita, si atunci Grayson este dispus sa o tina aproape pentru a o proteja pana cand cazul va fi  inchis. Impreuna fac o echipa excelenta de lupta inpotriva coruptiei.
Pasiunea dintre cei doi este una cu scantei, vorbele fiind pe masura.
Iar prietenia celor 4 este fantastica. Fiecare cred ca ne-am dori sa avem asa un grup.

  Cine si ce se afla in spatele filierei? Reuseste sa rezolve cazul? Cei doi vor ramane impreuna si se vor accepta? Care va fi finalul? Vom afla mai multe dupa ce citim in totalitate cartea.

Cartea: VORBE DULCI-JULIE  GARWOOD, va aparea in curand in colectia: Romantic Suspense, la Libertatea.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colectia Carti Romantice

Autor: Iasmy

7 COMMENTS

  1. Chiar suna bine recenzia asta. Cartea pare interesanta. Luni trebuie sa o cumpăr in mod sigur.

  2. Fetelor, nu va grabiti, cartea apare in curand dar nu cred ca luni acum. In aceasta luni se pare ca va aparea Sandra Brown, o reeditare a cartii Texas Chase.

  3. Deci luni: 31.03.2014-Legile inimii-Sandra Brown
    07.04.2014-Vorbe dulci-JULIE Garwood
    Asta ar fi ordinea, numai daca ne face o surpriza cei de la Libertatea si le schimba.

  4. gata , am luat-o si m-am apucat de citit la ea ( in metrou in drum spre serviciu) si dupa cum era de asteptat m-a acaparat de la primele randuri 🙂 abia astept sa ma eliberez sa-i acord toata atentia cuvenita 😛

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.