Vremea plecării - Jodi Picoult - prezentare

Vremea plecării, de Jodi Picoult -prezentare

Titlul original: Leaving Time

Traducere din engleză de Bogdan Perdivară

Număr pagini: 544

Anul apariţiei: 2017

Dragostea unei mame.
Căutarea neobosită a unei fiice.
O enigmă care trebuie dezlegată…

   Vremea plecării – De peste zece ani, Jenna Metcalf n-a încetat să se gândească la mama ei, Alice, o cercetătoare care și-a dedicat viața studierii comportamentului elefanților și care a dispărut în condiții misterioase.

   Jenna refuză să creadă că a fost abandonată. Disperată să-și găsească mama, apelează la ajutorul polițistului care a anchetat cazul și al lui Serenity, o femeie care poate să comunice cu spiritele celor dispăruți.

   În timp ce încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Alice, cei trei descoperă că întrebările dureroase au răspunsuri și mai greu de suportat.

   Departe de a fi un roman polițist clasic, Vremea plecării fascinează prin întrepătrunderea poveștii emoționante și excepțional documentate despre viața elefanților cu aceea a traumei prin care trece un copil care-și pierde părinții.

„Picoult este o scriitoare extraordinar de talentată.” – Stephen King

„O poveste tulburătoare despre dragostea părintească, prietenie și pierdere.” – The Washington Post

„Jodi Picoult scrie cu atenție la detalii și surprinde magistral delicatețea și complexitatea relațiilor umane.” – The Boston Globe

„Picoult stăpânește la perfecție arta povestirii.” – Associated Press

   Jodi Picoult este o autoare americană de mare succes. A scris douăzeci și trei de romane, dintre care ultimele opt au intrat direct în lista de bestselleruri a publicației New York Times.

   Vândute în peste 40 milioane de exemplare peste tot în lume, cărțile sale sunt traduse în treizeci și cinci de țări, iar patru dintre ele au fost ecranizate.

   Jodi Picoult a primit nenumărate premii, printre care, în 2003, New England Bookseller Award for Fiction, iar în 2013 și 2014 New Hampshire Literary Award pentru merite literare deosebite.

  „Cu romanul său în care creează personaje complexe și o poveste pe mai multe planuri, Jodi Picoult și-a câștigat pentru totdeauna un loc în inima cititorilor.” – Library Journal

sursa: Editura Trei

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia şi cărtureşti

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.