05.03.2014 „Ce spun eu si ce intelegi tu” de Deborah Tannen-Editura Litera

05.03.2014 „Ce spun eu si ce intelegi tu” de Deborah Tannen-Editura Litera

ce_spun_eu_cvr_c1O carte clasica despre dificultațile de comunicare cu sexul opus

De ce simt majoritatea femeilor ca barbații nu vorbesc cu ele, ci doar le critica și le țin prelegeri? De ce au majoritatea barbaților impresia ca femeile doar ii cicalesc și nu trec niciodata la subiect?
Poate ne-am intrebat adesea, cu exasperare, de ce un barbat și o femeie raman, dupa o conversație, cu idei complet diferite despre ce s-a vorbit. Autoarea ne arata ca nu e nimic in neregula cu noi, cu partenerii sau cu relația noastra și ca diferențele conversaționale dintre barbați și femei ar trebui ințelese foarte bine, daca dorim sa atenuam prapastia ce insoțește batalia dintre sexe. Ne ofera, totodata, instrumentele necesare pentru a ne da seama ce nu a fost in regula in cadrul unei discuții și pentru a gasi un limbaj comun care ne va consolida relațiile acasa, dar și la serviciu.
Cartea care va schimba definitiv modul in care privim o conversație!

O carte reconfortanta și ușor de citit despre complexitațile comunicarii dintre barbați și femei.” New York Times Book Review

Sursa Editura Litera

1 COMMENT

  1. Totul tine de comunicare, deci daca avem probleme sa citim cartea? locco_smiley_38 Chestia asta cu ce spun eu si ce intelegi tu, se intampla frecvent in toate situatiile. Asa ca va trebui ca o intreaga natiune sa citeasaca cartea sa ne putem intelege. =))

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.