Alegerea inimiiVineri, 10.10.2014 apare cartea Alegerea inimiide Linda Howard. Aceasta face parte din Colectia „Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + produs cosmetic (trusa de farduri sau un creion de ochi) + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Pentru colonelul Joe Mackenzie, munca este pe primul loc, iar prioritatea actuala este testarea prototipurilor Night Wing, cinci avioane revolutionare echipate cu un sistem secret si inovator. Iar
Caroline Evans, experta in optica laser, numita si Regina Frumusetii, este principalul element de distragere de la munca. Fermecatoarea blonda ii face inima sa bata mai tare si, dupa un weekend plin de pasiune, Joe incepe sa creada ca poate gasi in viața lui loc si pentru dragoste. insa, in timp ce testele pentru prototipuri sunt in plina desfasurare, un incident aproape ca ii rapeste un coleg si scoate la iveala faptul ca o persoana din interior saboteaza proiectul Night Wing. Cum Caroline este singura din echipa care ramâne pâna târziu la munca si ajunge prima la birou, iar cunostințele si abilitatile ei ii permit sa intervina fara probleme in buna functionare a aparatelor, banuielile tuturor par sa se indrepte intr-o directie evidenta. Acum Joe se vede nevoit sa afle adevarul si sa aleaga intre datorie si pasiunea pentru suspectul principal.”

Sursa Carti Romantice

13 COMMENTS

 1. Pasesc pe urmele lui Geo si incep numaratoarea inversa pana trag o fuga la chiosc sa iau cartea locco_smiley_1

 2. It’s really very complicated in this busy life to listen news on TV, therefore I simply use the web for that purpose, and obtain the latest information.

 3. Si eu am luat-o si ma gandesc ca maine nu mai am ce citi 🙁 asa de subtire e
  Dar maine apare alta =))

 4. Fetelor,am cumparat cartea,iar acum o citesc! locco_smiley_1
  Pana la pranz cred ca o dam gata,Lilah 😛

 5. Sunt total dezamagita 🙁 ,cartea e ok,dar prea scurta. locco_smiley_7
  Cand a inceput actiunea mai bine( dupa numeroase pagini in care se povesteste partidele lor de dragoste),bang locco_smiley_13 ,am ajuns la final.

  Nu se compara cu Adevarata dragoste,clar,nu stiu,mi se pare greu de imaginat ca aceeasi scriitoare,cu un asa subiect nu a putut face o poveste mai dezvoltata.A fost ca si cum ai lua o prijitura frumoasa,cu o glazura nemaipomenita pe ea,dar cand sa treci de suprafata,sa simti gustul ti se ia din fata. locco_smiley_7

  • Si eu am achizitionat cartea. Am aceeasi nemultumire, intotdeauna la autoarele ce-mi plac sunt unele carti care chiar au putine pagini 🙂 De vina este autoarea, trebuia sa ne dea mai multe detalii 😀

 6. Si eu azi in câteva ore am mâncat cartea. Mi-a plăcut mult, dar de acord cu lilah ca ceva i-a lipsit. 🙁 păcat, ar fi fost o poveste buna daca pe alocuri se insista. Asa, nota mea pentru carte este 9,0 🙁 si asta Pt ca e scrisă de Howard.

 7. Am ramas datoare cu impresiile mele despre carte, pe care am terminat-o de ieri! Mi-a placut cartea, a fost frumoasa si antrenanta, dar si eu am aceeasi nemultumire ca voi: numarul mic de pagini. Spun asta nu pentru ca apreciez valoarea unei carti dupa lungimea ei, dar, in acest caz, chiar mi-ar fi placut sa mai detalieze un pic povestea lor de dragoste, sa ne tina putin mai mult conectati cu personajele. A fost ca si cum, aproape de final, autoarea si-ar fi zis: hai sa n-o mai lungim…si-au trait fericiti pana la adanci batraneti!

 8. Ma bucur ca nu sunt singura care a avut aceeasi parere locco_smiley_14
  Poate daca era si perioada lor impreuna mai detaliata,nu balul,intalnirea cu parintii si gata,final ar fi fost o carte exceptionala

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.