Vino si sărută-mă de Susan Elizabeth Phillips

Vino și sărută-mă, de Susan Elizabeth Phillips – Colecția Cărți Romantice

Vino și sărută-mă

Fancy Pants

Susan Elizabeth Phillips

Colecția Cărți Romantice 2020

Wynette, Texas Series – Pasiuni texane: 1.Fancy Pants, 2.Lady Be Good, 3.First Lady, 4.What I Did for Love, 5.Call Me Irresistible, 6.The Great Escape

Vino si sărută-mă de Susan Elizabeth Phillips romance.

Vino si sărută-mă, de Susan Elizabeth Phillips, primul volum al seriei „Pasiuni texane”, va fi disponibil la punctele de difuzare a presei de vineri, 22 MAI, la un nou preț: 13,99 lei.

Era înalt, slab și americanul superb. Îi plăceau berile reci, iar femeile îi plăcea să-i țină de cald. Atunci, de ce naiba își oprește mașina pentru acestă posacă ,,Scarlett,,?

Faceți cunoștință cu Francesca Day și Dallie Beaudine, două personaje incredibile a căror aventură de dragoste încurcată se află în centrul acestui bestseller New York Times de la autorul premiat Susan Elizabeth Phillips. Vino să te bucuri de aventura unei vieți – o poveste irezistibilă, emoționantă, hilară și pasionată. Nu îl veți uita niciodată pe Dallie și obraznica doamnă care are nevoie de un bună lovitură în dosul superb.

   Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman“, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

  Cea mai bună serie: Seria Chicago Stars – o nebunie literară împărțită în mai multe volume, cu priză la public, atât în țară, cât și peste hotare. Chiar dacă personajele sunt menționate în mai multe cărți din serie, ele se pot citi individual, după cum mărturisește chiar autoarea pe site-ul oficial. Lăsați-vă cuceriți de atenția cu care tratează subiectele, dar și modul subtil cu care își modelează personajele pas cu pas. Atenție!!! Avem un singur avertisment pentru voi: Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips creează dependență! 

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.