11.04.2014 „Magia umbrei” de Nora Roberts-Colecţia „Cărţi romantice”

11.04.2014 „Magia umbrei” de Nora Roberts-Colecţia „Cărţi romantice”

Vineri, 11.04.2014 apare cartea „Magia umbrei” de Nora Roberts, volumul doi al Trilogiei Magice.Untitled Aceasta poate fi achizitionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista “Libertatea pentru femei“.

Preţ revistă + carte 9,99 lei

Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

Connor are în sânge legendele şi înţelepciunea tradiţională din Irlanda şi numeşte cu mândrie districtul Mayo căminul lui. Acolo trăieşte şi sora lui, Branna, acolo verişoara sa Iona a întâlnit iubirea adevărată – şi tot acolo îi aşteaptă confruntarea finală cu răul absolut.
Meara Quinn este prietena lui de-o viață, iar drumurile lor se întâlnesc în fiecare zi, în timpul excursiilor oferite turiştilor care vin să admire frumuseţile ţinutului. Ea are ochi de ţigancă şi un trup de zeiţă… pe care Connor le-a admirat întotdeauna, fără a merge mai departe cu gândul – până în momentul în care apropierea morţii îi aruncă pe-amândoi într-un vârtej amețitor de emoţii.
Meara ştie că multe femei şi-au croit drum în patul lui Connor, dar nici una şi în inima lui.
Curând însă, trecutul se va insinua în viaţa lor, ameninţând să distrugă tot ceea ce a construit iubirea…

6 COMMENTS

  1. Mi-a placut enorm si acest vol 2 , povestea dintre Connor si Maera, dar astept cu nerabdare continuarea prin vol 3 cu povestea Brannei.
    Personajul Connor m-a fascinat si mi-a captat atentia insufletit de Nora Roberts prin calitatile atribuite in aceasta serie ,Trilogia in sine este scrisa atat de bine si coerent prin actiune alerta, magie, personaje bine definite si cu caractere frumaose si puternicea. Lupta dintre bine si rau . Totul mi-a placut 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.