18.06.2014 „Slam. Din dragoste pentru Layken” de Colleen Hoover-Editura Epica

18.06.2014 „Slam. Din dragoste pentru Layken” de Colleen Hoover-Editura Epica

Slam-Din dragoste pentru Layken-Colleen Hoover-Epica-recenzie

EPICA/Young Adult/ Fictiune pentru adolescenti +13Slam_3

Un roman ca niciun altul, unic… Cititi-l numaidecat!

– Tammara Webber, autoarea bestsellerului E usor sa te iubesc

Autoarea de bestselleruri Colleen Hoover ne vorbeste despre suferinta tulburatoare a unei familii sfasiate de tragedie si legaturile complicate pe care aceasta le naste intre doi indragostiti.

Dupa moartea neasteptataa tatalui ei, Layken, de optsprezece ani, ramane singurul punct de sprijin atat pentru mama sa, cat si pentru fratele ei mai mic. Aparent, ea este puternica si plina de viata, dar, in sinea ei, simte cum isi pierde speranta pe zi ce trece.

Aparitia unui tanar schimba totul. Mutandu-se in celalalt capat al tarii, Layken face cunostinta cu vecinul ei, de douazeci si unu de ani, care are o pasiune uimitoare pentru poezia slam. In doar cateva zile, intre ei se infiripa sentimente puternice si, in sufletul lui Layken, speranta prinde un nou contur.

Dar, dupa o prima intalnire plina de trairi intense, soarta ii loveste in plin, cand o dezvaluire socanta pune capat noii lor relatii. Interactiunile zilnice devin insuportabile, in timp ce ei se straduiesc sa gaseasca un echilibru intre sentimentele ce ii unesc si secretele ce ii despart.

COLLEEN HOOVER este autoarea bestsellerului Hopeless. Fara speranta, aparut la Editura Epica. Colleen locuieste in Texas, impreuna cu sotul ei si cei trei copii ai lor. O puteti vizita pe www.colleenhoover.com

Sursa Editura Epica

5 COMMENTS

  1. Descrierea oferita mi-a captat atentia si am trecut cartea in lista de viitoare achizitii.Recunosc ca as fi preferat sa vad o continuare la cartea Fara speranta 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.