După ce ne-am îndrăgostit de Anna Todd

citește recenzia

Titlul original: After We Fell

Al treilea volum din seria AFTER

Peste 1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad

Tessa ştie că Hardin o iubeşte şi că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva şi a fi în stare să-l păstrezi în viaţa ta e o mare diferenţă.
Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie şi iertare este istovitor.
Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaş… însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferinţa?
Dragostea era de ajuns să-i ţină împreună. Dar dacă Tessa îşi va asculta acum inima, acesta va însemna oare… sfârşitul?

AFTER a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!

Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After.

“Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan
“Am ajuns într-un moment, la fel ca şi cu Amurg, când m-am oprit din tot ce făceam şi m-am concentrat numai pe lectura acestei cărţi… Todd, fetiţo, eşti un geniu!!!” – Once Upon a Twilight

Anna Todd a câştigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariţia serieiAfter. Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care a doborât statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile de iubire romantice, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.

Pe Anna Todd o găsiţi la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d şi pe wattpad ca Imaginator1D.

Editura Trei

Review overview
4.5
Drăgan Milica (Mili) - Fondator / PR / Editor coordonator ** Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri ** Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

15 COMMENTS

  • Nicol trebuie sa le cumperi. Serie este ca o ciocolata, atunci iti vine pofta stii ca nu este bine sa o savurezi, dar nu te poti opri 😛

  • Si eu astept cu nerabdare. Sper sa nu ma dezamageasca cu selectia actorilor si sa iasa un fiasco 😛

 1. Ce ar mai fi de adaugat? Oare ar trebui sa mentionez ca eu am citit toate volumele in trei zile si ca aratam ca un zombie veritabil??? 🙂 After este seria-fenomen. Fara prea multa filozofie, te prinde ca intr-o plasa de paianjen si singura cale de a scapa este sa ajungi la finalul povestii. Just the best book series! 🙂

  • Mara, tu deja esti fanatica serie, deci nu are rost sa dezbatem. Sigur ne certam pana la anul pe citate si pasaje :)))) din cartile autoarei.

 2. mersi mili!deci trebuie sa iau vol 3,ca primele le-am luat ca atita mi-a povestit mili…
  o sa citesc si eu ca mara toate odata! locco_smiley_10 locco_smiley_10 locco_smiley_10

  • Arci, trebuie sa comiti acest pacat si sa le citesti. Este un must read al anului pentru toata lumea care se simte tanar 😛 si normal ca savureaza carti din acest gen. Din moment ce tu trisezi si le abordezi, atunci merita sa asculti sfatul meu parintesc =))

 3. Buna ziua,
  Mi-am cumparat cartile, dar inca nu le-am citit si as avea nevoie de un format pdf la cartea Dupa ce ne-am indragostit. Ma ajuta foarte mult la facultate cand ma plictisesc. Stiti unde as putea sa o gasesc?

  • Buna, ne pare rau, dar cartea poate fi gasita in pdf in librariile online. Ai incercat pe elefant.ro?

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.