După ce ne-am îndrăgostit de Anna Todd

citește recenzia

Titlul original: After We Fell

Al treilea volum din seria AFTER

Peste 1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad

Tessa ştie că Hardin o iubeşte şi că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva şi a fi în stare să-l păstrezi în viaţa ta e o mare diferenţă.
Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie şi iertare este istovitor.
Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaş… însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferinţa?
Dragostea era de ajuns să-i ţină împreună. Dar dacă Tessa îşi va asculta acum inima, acesta va însemna oare… sfârşitul?

AFTER a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet!

Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After.

„Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan
„Am ajuns într-un moment, la fel ca şi cu Amurg, când m-am oprit din tot ce făceam şi m-am concentrat numai pe lectura acestei cărţi… Todd, fetiţo, eşti un geniu!!!” – Once Upon a Twilight

Anna Todd a câştigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariţia serieiAfter. Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care a doborât statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile de iubire romantice, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.

Pe Anna Todd o găsiţi la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d şi pe wattpad ca Imaginator1D.

Editura Trei

15 COMMENTS

  • Nicol trebuie sa le cumperi. Serie este ca o ciocolata, atunci iti vine pofta stii ca nu este bine sa o savurezi, dar nu te poti opri 😛

  • Si eu astept cu nerabdare. Sper sa nu ma dezamageasca cu selectia actorilor si sa iasa un fiasco 😛

 1. Ce ar mai fi de adaugat? Oare ar trebui sa mentionez ca eu am citit toate volumele in trei zile si ca aratam ca un zombie veritabil??? 🙂 After este seria-fenomen. Fara prea multa filozofie, te prinde ca intr-o plasa de paianjen si singura cale de a scapa este sa ajungi la finalul povestii. Just the best book series! 🙂

  • Mara, tu deja esti fanatica serie, deci nu are rost sa dezbatem. Sigur ne certam pana la anul pe citate si pasaje :)))) din cartile autoarei.

 2. mersi mili!deci trebuie sa iau vol 3,ca primele le-am luat ca atita mi-a povestit mili…
  o sa citesc si eu ca mara toate odata! locco_smiley_10 locco_smiley_10 locco_smiley_10

  • Arci, trebuie sa comiti acest pacat si sa le citesti. Este un must read al anului pentru toata lumea care se simte tanar 😛 si normal ca savureaza carti din acest gen. Din moment ce tu trisezi si le abordezi, atunci merita sa asculti sfatul meu parintesc =))

 3. Buna ziua,
  Mi-am cumparat cartile, dar inca nu le-am citit si as avea nevoie de un format pdf la cartea Dupa ce ne-am indragostit. Ma ajuta foarte mult la facultate cand ma plictisesc. Stiti unde as putea sa o gasesc?

  • Buna, ne pare rau, dar cartea poate fi gasita in pdf in librariile online. Ai incercat pe elefant.ro?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.