21.06.2014 „Cum sa alegi sotul potrivit” de Victoria Alexander- Colectia „Iubiri de...

21.06.2014 „Cum sa alegi sotul potrivit” de Victoria Alexander- Colectia „Iubiri de poveste”

The Husband List - Cum să alegi soțul potrivit

cum sa alegi sotul potrivitAzi, 21.06.2014 a aparut cartea „Cum sa alegi sotul potrivit de Victoria Alexander. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste”si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

Impotriva dorintei ei, Lady Gillian Marley trebuie sa isi gaseasca un sot – si repede. Pentru a intra in posesia unei mosteniri considerabile lasate de catre unchiul ei prin testament, care i-ar oferi independența financiara mult dorita, ea trebuie sa indeplineasca o singura conditie – sa se marite pana la implinirea varstei de treizeci de ani, ceea ce inseamna ca mai are la dispozitie numai doua …luni pentru a gasi un sot maleabil. Primul pe lista de candidati eligibili este contele de Shelbrooke; totusi, dupa o singura privire aruncata chipesului și misteriosului nobil, Gillian stie ca nu ii va fi usor sa il convinga sa accepte o casatorie de convenienta.
Departe de a ramane nepasator la farmecele lui Gillian, ultimul lucru la care Richard Shelton se gandeste sa se lege pe viata este o casatorie casta. Cu toate ca mostenirea este mai mult decat tentanta, Richard stie ca insasi doamna in cauza reprezinta adevaratul trofeu si nu intentioneaza sa ii permita lui Gillian sa nege pasiunea arzatoare care se naste intre ei. si nu are decat doua luni la dispozitie pentru a o convinge sa ii devina sotie nu numai cu numele… inainte ca secretul lui misterios sa fie dezvaluit si vietile lor sa fie tarate iremediabil intr-un scandal rasunator.

Sursa Carti Romantice

 

5 COMMENTS

  1. Mi-am achizitionat-o si ma intreb daca sotul o va rasfoi macar putin.Cum de ce? Aseara cand i-am spus titlul”Cum sa alegi sotul potrivit”,m-a intrebat – si cum il alegi? Afla doar citind cartea sau macar rasfoind-o.Dar banui ca pana la urma ii voi povesti eu subiectul locco_smiley_15

  2. Eu nu am ajuns sa achizitionez cartea, dar o voi face luni.
    Alina, sunt sigura ca ii vei povesti tu, ce rost are sa mai citeasca si el, atata timp cat tu ii povestesti fiecare carte. 🙂 Luni daca o termini sa ne spui o parere.
    Si tu la fel Nicol.

  3. gata, a mea este 😀

    Alina, nu-ti mai chinui sotul 😛 Citeste cu voce tare asa aflati raspunsul in acelasi timp locco_smiley_15

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.