Foc şi gheaţă - Karen Robards - Colecția Iubiri de poveste

Foc şi gheaţă de Karen Robards

Foc şi gheaţă – Karen Robards

Titlul original: Island Flame
Cotaţie Goodreads: 3.72

Seria Pirates

1 Island Flame – Foc şi gheaţă

2 Sea Fire 

DETALII CARTE

   ATENŢIE: Cartea începe cu un viol. Sau mai bine spus: A fost sau nu un viol? Din acest motiv este posibil să fie un subiect controversat, să creeze polemici. Unora poate să placă, altora nu, depinde cum interpretează fiecare acţiunile personajelor.

    O poveste în largul mării, între o lady încăpăţânată şi un pirat legendar.
  Două personaje extraordinare: o frumuseţe aristocrată şi un pirat notoriu. O aventură pasională şi dorinţă neînfrânată.

   Lady Catherine Aldley este furioasă atunci când nava pe care era pasageră este capturată de piraţi. Ea împreună cu câţiva pasageri aflaţi la bord sunt luaţi ostatici. Furia ei se transformă rapid în teamă atunci când este separată de ceilalţi şi dusă în cabina căpitanului. Auzise poveşti despre ceea ce se întâmplă femeilor care sunt luate prizoniere de piraţi. Temerile şi zvonurile se confirmă, atunci când este “violată” de căpitanul Jonathan Hall. Jură că acesta va plăti pentru ceea ce a făcut şi aşteaptă cu sufletul la gură ziua în care se va bucura că acesta atârnă în ştreang.

   Jonathan Hall, piratul senzual, piratul legendar, arogant, puternic, spaima mărilor, atacă nava ce transporta pe fiica ambasadorului Portugaliei. El o salvează pe aceasta în ultimul moment din ghearele oamenilor lui, îi cruţă viaţa, dar îi ia nevinovăţia ca plată, într-o noapte de pasiune sălbatică.

  Cathy este revoltată, se zbate ca o leoaică în braţele puternice ale căpitanului atunci când este separată de ceilalţi, dar şansele de scăpare sunt mici, iar sărutările lui fierbinţi aprind pasiuni necuvenite.

   Femeia din braţele lui Jon este foc şi gheaţă, o femeie care ar cuceri trupul şi sufletul oricărui bărbat, inclusiv ale piratului puternic, spaima mărilor.

  Cathy reuşeşte să scape din prizonierat, şi intră într-o altă situaţie cu mult mai periculoasă, iar cel care o salvează este nimeni altul decât Jonathan Hall. Căpitanul este cel care îşi riscă viaţa pentru a o salva, iar ea va fi cea care îi va îngriji rănile căpătate în timpul luptei. Timpul pe care îl petrec de data aceasta împreună, într-o altă conjunctură, trezeşte în ei alte sentimente profunde, dar niciunul nu este pregătit să le recunoască. Cert este că, Jon, nu se mai poartă arogant, ci este un bărbat tandru, generos. Ceea ce ţinea ascuns iese la suprafaţă.

  Totul se schimbă şi vieţile lor se întorc la 180 de grade, atunci când Jon este luat prizonier. Este bătut, şi trece prin momente pline de cruzime. Toate acestea poate ar fi trecut, dar când i se spune că totul a fost făcut la comanda lui Cathy, bărbatul care arătase tandreţe şi generozitate este înlocuit de o fiară.

   Reuşeşte să evadeze, dar este obligat de tatăl lui Cathy să se căsătorească cu ea din cauza sarcinii neprevăzute.

  Din momentul în care aflase că, Cathy pusese la cale răpirea şi torturarea lui, Jon se schimbă şi revine la vechiul tratament faţă de ea: abuz.

  Cathy nu are idee de ce, sau ce a provocat această schimbare, dar ştie sigur că nu poate trăi cu un astfel de Jon. Decide să-l părăsească.

   Va fi capabil Jon să îşi dea seama de iubirea şi devotamentul lui Cathy înainte să o piardă?

   Şi întrebări la care aş vrea să-mi răspundeţi după ce citiţi cartea: A fost viol? Nu a fost viol? Cum vedeţi voi toată povestea? Merită Jon iertare? Nu cumva Cathy a fost cea care: ba vreau, ba nu vreau? De ce nu văd ei ceea ce se ascunde în fiecare? Cine a pus la cale răpirea lui Jon şi ce urmărea? De ce s-a pus totul în cârca lui Cathy? Întrebări, răspunsuri, şi în Sea Fire se continuă povestea.

  Cartea Foc şi gheaţă de Karen Robards, apare în colecţia “Iubiri de poveste” –Libertatea în data de 28.11.2015.

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

8 COMMENTS

  1. Aoleu, ce imagine de coperta!!! 🙂 Imi place maxim cum ai prezentat cartea si modul in care ma ispitesti sa o citesc … Felicitari! :*

  2. Mie imi place mult stilul autoarei si deci trag nadejde ca-mi va placea si aceasta carte. Dupa ce o sa o citesc o sa revin cu parerea mea vizavi de intrebarile pe care le-ai ridicat. Multumesc pentru prezentare! 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.