Dorinte rebele - Julie Garwood - Colectia Iubiri de poveste

Dorinte rebele de Julie Garwood

Titlul original : Gentle Warrior

Editura Litera/Alma

Sambata, 26.07.2014 apare cartea ”Dorinte rebele” de Julie Garwood. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„In anglia feudala, Elizabeth Montwright abia scapa cu viata din masacrul in care ii este ucisa intreaga familie, fiind obligata sa fuga din castelul ce ii apartinea de drept. Hotarata sa se razbune, se intoarce deghizata intr-o simpla tarancuta, ca sa ceara ajutorul soimului – Geoffrey Berkley, puternicul baron care ii alungase pe criminali.
Numai un barbat cu inima de piatra ar putea rezista rugamintilor fierbinti venite din partea unei femei frumoase, iar Geoffrey isi da seama ca isi doreste cu ardoare sa castige inima lui Elizabeth. Luand-o de sotie si oferindu-i protectia numelui sau, soimul cauta sa afle cine sunt cei raspunzatori pentru nenorocirea abatuta asupra ei si a familiei sale, dar, in acelasi timp, descopera ca proaspata lui sotie are un spirit navalnic si un comportament total neobisnuit pentru normele vremurilor. La randul ei, Elizabeth considera ca Geoffrey mai are multe de invatat pentru a deveni un sot pe gustul ei, asa ca face tot posibilul sa ii imblanzeasca inima si sa-l faca sa-si deschida sufletul. O lupta a vointelor, din care dragostea va iesi cu siguranta invingatoare…” .

Sursa Carti Romantice

Colecția Iubiri de poveste

5 COMMENTS

  1. Pe mine ma așteaptă acasa. Cartea este buna, am citit-o de la Miron , dar sunt curioasa cei de la litera cum o traduc.

  2. GEO,si eu am citit cartea de la Miron,si merita cine nu o are sa o achizitioneze. locco_smiley_20

  3. Fetelor, este superba cartea 😀
    Are cap si coada in comparatie cu cartea tiparita acum cativa ani .
    Nu-mi pare rau ca am cumparat-o si pe aceasta locco_smiley_15
    Stilul Giulie Garwood este inconfundabil , acord 9.9 puncte acestei carti

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.