Carti scrise de Simone Elkeles

Simone Elkeles este un New York Times si USA Today cel mai bine vandut autor de romane pentru adolescenti. Cartile Simonei au castigat numeroase premii, inclusiv YALSA Top Ten. Simone a castigat de asemenea premiul RITA ravnit de Romance Scriitorilor din America, pentru cartea ei Chimie Perfecta. Este deosebit de mandra de faptul ca Asociația Illinois de profesori de limba engleza au numit-o Autorul anului.

Simone sa nascut si a crescut in suburbiile din Chicago, unde traieste si astazi. A mers la Universitatea Illinois din Urbana-Champaign si a primit licenta ei de stiințe in Psihologie in 1992. Ea a continuat studiile la Loyola University, Chicago, unde a primit o Master of Science in grad Industrial Relations in timp ce lucra pentru o companie de producție ce crea programe de diversitate pentru angajații lor.

Simone iubeste animalele (are doi caini – un labradoodle si un ciobanesc german), copiii (doi copii), de asemenea isi iubeste familia.

Seria How to Ruin
1. How to Ruin a Summer Vacation (2006)
2. How to Ruin My Teenage Life (2007)
3. How to Ruin Your Boyfriend’s Reputation (2009)
Ruined: How to Ruin a Summer Vacation / How to Ruin My Teenage Life / How to Ruin Your Boyfriend’s Reputation (omnibus) (2010)

Seria Leaving Paradise
1. Leaving Paradise (2007)
2. Return to Paradise (2010)

Seria Perfect Chemistry
1. Perfect Chemistry (2008)-Chimie perfecta
2. Rules of Attraction (2010)-Legile atractiei
3. Chain Reaction (2011)-Reactie in lant

Seria Wild Cards
1. Wild Cards (2013)
aka Better Than Perfect
2. Total Possession (2014)

Site-ul autoarei http://simoneelkeles.com/

 

7 COMMENTS

  1. Seria Chimia Perfecta Am Citit-o Si Eu, Foarte Draguta. Chiar Sper Sa Mai Traduca Carti De Ale Autoarei.

  2. Spre rusinea mea, nu am citit inca nicio carte din lista mentionata mai sus. Dar imi doresc sa citesc seria Chimie perfecta. Sper ca in curand sa fac asta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.