28.03.2014 “Atracţie periculoasă” de Amanda Quick

28.03.2014 “Atracţie periculoasă” de Amanda Quick

Vineri, 28.03.2014 apare cartea “Atractie periculoasă” de Amanda Quick. Aceasta poate fi achizitionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista “Libertatea pentru femei“.

Preţ revistă + carte 9,99 lei

Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

„Leona Hewitt e inteligentă, hotărâtă dar delicată, are buze moi și ochi de culoarea chihlimbarului topit. Și are un talent care se transmite din generaţie în generaţie femeilor din familia ei: poate accesa energia anumitor cristale. Pentru a localiza un asemenea cristal, care aparținuse familiei sale, Leona se strecoară în casa lordului Delbridge, mai precis în muzeul de artefacte al acestuia, deghizată în servitor. Acolo dă peste un bărbat aplecat asupra cadavrului unei femei – este Thaddeus Ware, un maestru cu puteri deosebite în arta hipnozei, aflat și el în căutarea cristalului cu nume poetic, Piatra Aurora. Leona intră în posesia cristalului și amândoi reușesc să fugă. Ceva straniu şi minunat se întâmplă, iar cei doi se simt atrași unul de celălat cu o intensitate inexplicabilă, astfel că Leona ştie că, indiferent ce se va întâmpla, nu se va mai putea elibera niciodată de Thaddeus. Dar lordul Delbridge e dispus să facă orice pentru a recupera piatra magică și pe cea care o poate folosi, căci puterea pietrei e o sabie cu două tăișuri…”

35 COMMENTS

 1. O iau sigur, deși recunosc ca o am. Dar îmi apare comentariul in ea 🙂 foarte buna cartea.

 2. Da, si cartea este o reeditare. Dar poate ca sunt multi care nu o au inca.
  Alina, si eu am cumparat-o cu un pret piperat, vezi daca mai aveam rabdare si nu ne grabeam ca fetele la maritat….:-) acum o cumparam mult mai ieftin.

   • Anais, usor 😉
    indiferent de situatie dezmintirea de face pe parcurs 😉 usor,te rog , oricum eu o iau
    Sa ai o zi buna!

   • Anais, orice greseala recunoscuta este iertata. Asa ca draga prietena virtuala, esti iertata de noi toti, si bine ai venit printre noi. 🙂 Si noi mai gresim stai linistita, suntem oameni, pana la urma si se intampla. 🙂

 3. Anais, nu stiu cui te adresezi. Cartea Atractie periculoasa, a mai aparut si sub titlul de ,,Al treilea cerc”. Vezi descrierile si sunt identice. Este adevarat ca va urma sa apara si ,,A perfect poison, care este o noutate. Fii te rog mai atenta. Eu nu zic ca nu gresim si noi, dar de data asta nu este cazul.

 4. O am si eu, dar o sa merg sa o cumpar…imi apare si mie comentariul pe coperta in spate…asa ca n-am ce face….multiplic colectia de carti…:).

 5. Popesu Andreea, ce pot sa spun decat felicitari! Nu trebuie sa ratezi cartea, cred ca va avea un loc de cinste in biblioteca ta. 🙂

 6. eu nu am s-o iau deoarece nu-mi place stilul ,, magie, cristale , paranormal ‘ al autoarei . Trebuia sa faca cineva nota discordanta ! Astept cartea din aprilie , II fac de pe acum galerie . Atractie periculoasa sunt marinimoasa si v-o las voua . !

  • Deci, mâine dimi cumpărăm cartea! Pe cealaltă o iau in vara de la tata si i-o dau finei mele nr 3. Așa scap si de multipli 🙂 voi ați rezolvat problema cu titlul in engleza ? Sacadat nu știi ce pierzi! Am citit si „dansatoarea de tango a autoarei „care mi s-a părut super. As vrea ss o scoată cei de la carti romantice!

 7. Am cumparat cartea si m-am amuzat copios pentru ca din motive de spatiu au ciuntit comentariul drastic…:D…Asa redus pare un comentariu pueril facut de un copil….dar nu e nimic…..nu ma supar si asa cred ca este foarte multa munca in spatele tiparirii unei cartii, coperta, designul acesteia, asezarea in pagina, etc. Oricum savurati cartea… ea este mult mai importanta decat niste simple impresii de la citititorii fideli si daca tot este ziua indragitei scriitoare Amanda Quick nu pot decat sa ii doresc tot binele din lume, sa fie sanatoasa si predispusa unei stari propice pentru a scrie multe alte carti savuroase. Va doresc o zi placuta in continuare si un weekend insorit.

  • Popescu Andreea mare pacat de ceea ce au facut, dar trebuia sa ia in calcul mai bine anumite aspecte, nu sa taie din comentariul tau. Una scriu si alta fac. E adevarat, e foarte multa munca si cine nu munceste nu greseste, dar totusi. Ai dreptate, sa ne bucuram de ziua autoarei si sa scrie cat mai multe carti. O zi frumoasa si tie, sa ai un week-end reusit

 8. Cu toate ca nu ma omor dupa aceasta serie este o carte cu care ar merita sa iti pierzi timpul, dupa parerea mea locco_smiley_7

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.