În flăcări de Linda Howard-Editura Miron-recenzie

În flăcări de Linda Howard-prezentare

Titlul original: Burn

   Cînd Jenner Redwine a cîștigat la loterie nu și-a imaginat că își va găsi vreodată locul în lumea celor bogați. Șapte ani mai tîrziu, ea își găsește o prietenă – și un ghid prin lumea celor privilegiați – pe fermecătoarea Sydney Hazlett, care o invită într-o croazieră caritabilă la bordul unui vas de lux.

  Totul se transformă într-un adevărat film de Hitchcock. Jenner este luată ostatică de un străin amenințător și este atrasă într-un joc al intrigilor și pericolelor.

  Dar teama de răpitorul ei se transformă în fascinație iar ea redescoperă sentimente pe care nu le-a mai avut de ani. Își dă seama că a găsit în sfîrșit motivul pentru care merită să trăiască – dacă va supraviețui.

   Sursa: Editura Miron

Listă cărți Linda Howard

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.