Magia trecutuluiVineri, 30.01.2015 apare cartea “Magia trecutului” de Nora Roberts. Aceasta face parte din Colectia “Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Libertatea pentru femei.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Tinutul Mayo din Irlanda este deosebit de bogat in traditii, iar Branna OʼDwyer integreaza legendele locale atat in viata sa, cat si in activitatea de proprietar si administrator al magazinului in care vinde sapunuri, lotiuni si lumanari innobilate de harul ei magic.
Prin tarie si generozitate, Branna a reuşit intotdeauna sa tina laolalta un cerc restrans de prieteni si de rude, dar din viata ei lipseste o veriga esenţiala: dragostea. A avut-o candva, pentru o vreme, cu Finbar Burke, dar obarsiile lor nu le-au permis sa aiba speranţe pentru un viitor comun. De aceea, Fin si-a petrecut tineretea calatorind prin lume pentru a umple golul pe care Branna i l-a lasat in suflet si s-a concentrat asupra muncii, incercand sa dea uitarii o pasiune imposibila.
Cand primejdia ancestrala se face iarasi simtita, Branna si Fin se lasa iaraşi in voia iubirii, constienti fiind insa ca nu vor putea trai impreuna. O furtuna de umbre ameninta tot ce au mai drag, si doar forta, loialitatea si dragostea lui Fin vor putea inclina balanta in lupta dintre legaturile care i-au unit si raul care le bantuie familiile de secole intregi, cautand sa-i dezbine.”

Sursa Carti Romantice

9 COMMENTS

  1. your comment locco_smiley_1 locco_smiley_1
    Maine dimineata sunt la chiosc dupa carte,abia astept sa o citesc!

  2. Asa sa faci, Nicole
    Am deja pregatiti banutii , fix ,ca sa nu mai stau sa alerg dimineata sa schimb si sa plec fara a reusi sa-mi iau carte cum am patit vinerea trecuta stand cu sufletul la gura ca nu am sa o mai gasesc seara la intoarcere spre acasa

  3. O carte care mi-a mers la suflet, am asteptat ceva sa apara si acest ultim volum dar a meritat
    10 puncte pentru Nora Roberts care reuseste si de aceasta data sa ne farmece cu personajele cartilor sale locco_smiley_10

  4. Am citit-o si mi-a placut tare mult!Dupa parerea mea a fost cea mai reusita dintre toate trei vol.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.