Complotul voluptatii de Sandra Brown

Titlul original: The Love Killers

Editura Digest

Numar pagini: 236

Carti scrise de Sandra Brown /Carti false Sandra Brown

Nu pot sa spun ca exista carti proaste, asta pentru ca nu vreau sa lezez munca autorilor. “Prost” este prea dur, si am sa ii dau o alta nuanta. Sa spunem ca, am intalnit carti ce nu au fost pe gustul meu, care mi-au lasat o impresie de apa de ploaie. Dar parca si apa de ploaie are un rol esential asa ca, sterg si aceasta comparatie si raman cu….. nimic, doar pierdere de timp si bani aruncati pe maculatura.

Una dintre aceste carti de maculataura a fost “Complotul voluptatii,“ carte pe coperta careia scrie ca si autor Sandra Brown. Recunosc, nu toate cartile acestei doamne sunt minunate, dar asta parca nu aduce de niciun fel cu stilul ei. Am aflat ulterior ca este de fapt scrisa de Jackie Collins- “Jocuri periculose”, carte ce apare sub aceasta titulatura si la editura Lira.

Sunt multe carti false ce poarta numele autoarei Sandra Brown, cateodata intalniti si Sandra J. Brown. Acel ,,J”, face diferenta!

Aici puteti gasi o lista cu cartile false : https://literaturapetocuri.ro/lista-carti-false-sandra-brown.html

Complotul Voluptatii,” o carte depre sex, razbunare, prostitutie. Voluptatea este folosita ca si arma de razbunare, iar consecintele vor fi altele decat cele planuite. Interesant subiect, nu? Dar, daca ar fi fost si scris bine, alta era situatia. Asa, nu intalnim decat o naratiune de duzina, care te plimba peste tot si nicaieri, care te face sa iti pui intrebarea: De ce citesc asa ceva? Am timp de pierdut?

Dar mergi pana la capat cu speranta ca, poate ceva se intampla. Poate ceva te scoate din amorteala si ameteala, poate exista si ceva care sa iti capteze atentia. Fals, asa cum este si autorul tiparit pe coperta.-,,Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”.

O pierdere de timp mai mare decat sa citesti aceasta carte nu exista. Nota mea :3 cu indulgenta, asta pentru ca s-a consumat hartie si cerneala. Restul este … asa Nu!

11 COMMENTS

  1. Si eu am citit cartea ce ceva timp in urma si mi s-a parut o pierdere de timp,desi precizez,imi plac cartile Sandrei Brown,are un stil personal.
    Pacat ca apar carti false

  2. SINCER NU IMI ADUC AMINTE DE EA.DAR NU II DAU ASA O NOTA MICA CA SI VOI.EU SUNT MAI INDULGENTA 😀

  3. Din pacate, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Cărțile Sandrei Brown sunt cotate foarte bine de către public. Falsurile, evident că sunt ușor detectabile de către cei care cunosc destul de bine autorul original.

    • Nu! Si nu este singura. Uite, la Judith McNaught nu mi-a placut ,,Fara scapare” si ,,Pasiune secreta”, slabute. Nu se compara cu acest complot , dar nedezvoltate ca si cum autoarea s-ar fi grabit sa scrie ceva.Si mai sunt autoare care scriu bine, dar mai au si cate una, doua carti slabute.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.