Fantomele trecutului de Sandra Brown

Fantomele trecutului, de Sandra Brown-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

 Fantomele trecutului, de Sandra Brown-vineri-30.03.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

   Kerra Bailey, o jurnalistă de televiziune în ascensiune, urmărește un interviu cu legendarul maior Trapper, devenit un adevărat erou național după curajul dovedit în salvarea victimelor unui atentat cu bombă.
Problema este că, brusc, maiorul a dispărut din atenția publicului, refuzând orice contact cu presa.
Însă Kerra este dispusă să facă uz de toate mijloacele necesare pentru a ajunge la maior – chiar și să îl convingă pe fiul înstrăinat al acestuia, fostul agent ATF John Trapper, să îi facă intrarea.
Încă furios pe tatăl lui, John nu vrea să mai aibă nici o legatură cu acesta, prin urmare îi alungă pe toți cei care ar dori să-i aducă din nou în lumina reflectoarelor.

   Însă perseverența și încăpățânarea Kerrei, alături de insinuările ei că povestea din trecut are și o latură necunoscută, îi stârnesc interesul fără să vrea. Iar când interviul Kerrei cu maiorul ia o turnură tragică, John își dă seama că au dezgropat fără voie un secret mortal.
Kerra este conștientă ca John poate fi nu doar fermecător, ci și periculos, însă nu are cum să se opună atracției pe care o simte pentru el. În plus, amândoi trebuie sa își unească forțele dacă vor să scoată la iveală ițele unei conspirații cu implicații profunde – și să rămână în viață.

Sursa Cărţi Romantice

Sandra Lynn Brown (n. 12 martie 1948, Waco, Texas) este o scriitoare nord-americană de bestseller-uri și romane de dragoste și de suspans. Ea a mai publicat și sub pseudonimele Rachel RyanLaura Jordan și Erin St. Claire. Sandra Brown

,,Brown began her writing career in 1981 and since then has published over seventy novels, bringing the number of copies of her books in print worldwide to upwards of eighty million. Her work has been translated into thirty-three languages.

Brown recently was given an honorary Doctorate of Humane Letters from Texas Christian University. She was named Thriller Master for 2008, the top award given by the International Thriller Writer’s Association. Other awards and commendations include the 2007 Texas Medal of Arts Award for Literature and the Romance Writers of America’s Lifetime Achievement Award.”-.amazon.com

Recenzii şi prezentări Sandra Brown

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Fantomele trecutului de Sandra Brown

3 COMMENTS

  1. multumim!Sunt mai interesante cartile autoarei aparute la carti romantice decat cele imedoat dupa 1990

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.