Calea spre inima ta de Catherine Bybee - Colecția Cărți Romantice

Calea spre inima ta, de Catherine Bybee – Colecția Cărți Romantice

Calea spre inima ta

Catherine Bybee

Seria Creek Canyon

Colecția Cărți Romantice decembrie 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 10.12.2021

  Un incendiu care aproape că îi distruge casa este doar una dintre problemele care i-au dat viața peste cap lui Parker Sinclair. În urmă cu doi ani, a fost nevoită să renunțe la facultate pentru a se ocupa de frații mai mici după moartea prematură a părinților. Slujba prost plătită abia dacă o ajută să plătească facturile, iar gestionarea proprietății familiei nu-i mai lasă timp pentru viața personală. Pe lângă asta, prognozele anunță o iarnă ploioasă, cu inundații și alunecări de teren care i-ar pune casa într-un pericol și mai mare.
  Angajat de curând la Departamentul de Lucrări Publice din Los Angeles, Colin Hudson supervizează ridicarea unor construcții care să împiedice alunecările de teren să distrugă proprietatea lui Parker și casele vecinilor ei și își dorește ca proiectul lui să meargă strună. Dar este destul de greu când proprietara terenului vrea să dețină controlul și să rezolve toate problemele singură. Curând însă își dă seama că tocmai temperamentul năvalnic îl atrage la frumoasa Parker Sinclair și încet-încet intră tot mai mult în viața ei, dorindu-și ca ea să aibă încredere în el și să-și deschidă inima.
  Însă, în timp ce Colin și Parker muncesc împreună pentru a salva casa și cartierul, sunt pe cale să înfrunte un nou dezastru, care le dă o lecție aspră: uneori este nevoie să renunți la tot ce este vechi și să clădești ceva nou pentru a lua viața de la capăt.
  Veți citi întreaga poveste în romanul CALEA SPRE INIMA TA de Catherine Bybee, primul volum al seriei Creek Canyon. De vineri la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.