7 ani pe domeniu propriu – La mulți ani, Literaturapetocuri.ro

7 ani pe domeniu propriu – La mulți ani, Literaturapetocuri.ro

by -
20
7 ani pe domeniu propriu - La mulți ani, Literaturapetocuri.ro

7 ani pe domeniu propriu – La mulți ani, Literaturapetocuri.ro

  Au trecut 7 ani pe domeniu propriu și încă nu ne vine să credem. Ne uităm în urmă la experiențele trăite, amintirile create și simțim fiecare pas lăsat în blogosferă. Pentru mulți a fi blogger este o joacă, la noi a început din instinct și a continuat responsabil. Deși nu știam în ce ne lansăm, niciodată nu ne-am gândit că vom avea această evoluție, efectiv proiectele au prins viață din mers.

    Dacă ar exista o școală de blogging atunci am împlini vârsta să dăm tonul, să scriem istorie pentru literatură. Literatura pe tocuri a început cu Mili și Iasmy – două femei diferite ce s-au gândit să scrie despre cărțile care le-au dat insomnie și a continuat cu ceea ce citiți zi de zi. Niciodată n-am promis imposibilul, dar ne-am asigurat că se poate.

   Literaturapetocuri.ro înseamnă mai mult decât mii de articole lansate în online.

 

 

  Zi de zi învățăm, ne luptăm cu timpul, uneori cu prejudecățile și de fiecare dată lăsăm în urmă conspirațiile ce se creează în jurul cărților. Mereu am respectat pe ceilalți și ne-am asigurat că Literatura pe tocuri nu este o simplă joacă în online. Da, oricine poate să o facă, însă nu oricine are puterea de a rezista timpului. Numai dând curs unui astfel de proiect realizați ce înseamnă cu adevărat.

   Anul trecut vă scriam că au trecut 6 ani și vă menționam câteva puncte cheie ce trebuie respectate pentru a echilibra balanța. Ne gândeam cu nostalgie la minunatele întâlniri față în față și le duceam dorul.

 

  Astăzi vă prezentăm un alt proiect drag nouă, lansat în urma campaniei #promovamliteraturaLiterpress Publishing – un bebeluș ce crește frumos și de care suntem tare mândre. Nu a fost ceva programat, ci a venit ca o dovadă a maturității, a experienței acumulate de-a lungul carierei.

   Nu există o rețetă a succesului, indiferent câte articole s-ar scrie despre blogging nimeni nu va putea să cuprindă tot. Sunt lucruri ce se învață lucrând și numai lovindu-te de ele înțelegi. Noi nici n-am știut ce-i SEO, am mers în gol luni întregi, dar când am realizat greșeala am revenit și editat, ne-am asumat acest lucru. La fel vom proceda de fiecare dată – suntem flexibile și credem cu adevărat în forțele noastre.

 Dacă vă simțiți inspirați de mirajul blogosferei, acordați-vă timp de gândire.

  Asumați-vă suișurile și coborâșurile, fiți oameni cu coloană vertebrală. Dacă și voi visați să creați un colț de rai gândiți-vă ce aveți de spus. Cu ce vă diferențiați de ceilalți? Despre ce doriți să scrieți?

 Indiferent de vremuri, noi vom fi mereu pe tocuri sau fără tocuri inclusiv peste 50 de ani, stilul ne reprezintă și mereu vom alege provocările.

  Mulțumim celor ce ne sunt aproape, membrilor echipei, cititorilor și colaboratorilor. Împreună suntem un tot unitar și ne mândrim pentru fiecare realizare.

 

 

  Tot ce ne rămâne de făcut este să deschidem o sticlă de șampanie și să spunem: La mulți ani, Literaturapetocuri.ro

20 COMMENTS

 1. La mulți ani! Sunteți cele mai bune blogerițe! Datorită vouă am descoperit autori noi, mai ales români, cărți interesante, pe care le-am citit cu mare plăcere și în ultima vreme am descoperit chiar și rețete noi! Să aveți viață lungă și frumoasă alături de toți cititorii voștri!

  • Multumim tare mult pentru cuvintele frumoase. Suntem profund recunoscatoare si ne bucuram ca iti place activitatea noastra.

  • Multumim Gabi ca ne esti alaturi. Aceleasi ganduri le avem si noi. Nici nu aveam in plan sa ajungem aici, atat de departe, parca ieri eram la primele articole.

  • Din cand in cand cineva trebuie sa se urce si pe tocuri pentru a cuceri lumea…fie ea si virtuala.
   Limitele noi le impunem, nimeni nu ne poate opri sa visam.

 2. Multi ani înainte! Mândră sa fac parte din familia LPT de peste 5 ani si alaturi de voi încă de la început!

  • Repede au trecut acesti ani, nici nu ne vine sa realizam ca am ajuns aici. Multumim ca te-ai alaturat proiectelor noastre de suflet.

  • Tu ai fost alaturi din primele luni de blog, pe vremea cand ne familiarizam cu internetul si ne straduiam sa intelegem cum ar fi sa luam treburile in serios.
   Multumim ca ne esti prietena la bine si la greu.

  • Multumim Anca. La fel iti dorim si tie. Sa facem cat mai multe lucruri bune pentru literatura, sa o ducem mai aproape de oameni.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.