Amăgirea de Meredith Duran

Titlul original: Fool Me Twice
Seria Rules For The Reckless: 1. Anotimpul pasiunii (That Scandalous Summer-2013), 2. Amăgirea (Fool Me Twice (2014), 3.Lady Be Good-aşteptat în 2015, 5.Luck Be A Lady-aşteptat în 2015

Cotaţie Goodreads: 3.68

DETALII CARTE

Olivia Holladay, este o femeie disperată! Ea a lucrat pentru Lady Elizabeth (pe care o cunoaştem din cartea Anotimpul pasiunii), deşi este o fată educată şi poate mult mai mult. Dar are un secret!
Acum, se vede nevoită să fure şi să şantajeze, dacă vrea să supravieţuiască şi să ducă o viaţă lipsită de griji. Este nevoită să fure o scrisoare ce se află în posesia Ducelui de Marwick. Cu acea scisoare îl poate şantaja pe un înalt oficial şi îşi poate asigura viitorul şi siguranţa.
Ideea de-a fura o tulbură şi îi zdruncină conştiinţa, dar se consolează cu faptul că, ducele este cunoscut ca un tiran. Este greşit ceea ce face, dar acest agresiv, arogant, terorist de Duce merită furat.
Se va angaja în casa ducelui şi va face tot posibilul să între în posesia scrisorii.

Este angajată ca şi menajeră, deşi este tânără pentru acest post, dar având în vedere că ultima menajeră plecase după ce tiranul duce aruncase în ea cu un pantof, postul este liber. Planul Oliviei este să găsească repede scrisoarea şi să plece cât mai iute din casa monstrului. Dar planul de acasă nu se potriveşte cu cel din târg. Încep să apară câteva probleme.
În primul rând, Ducele care stă închis în camerele sale şi se autocompătimeşte, plin de ură şi furie. În al doilea rând, gospodăria este haotică, fiecare face ce îl taie capul. Şi în al treilea rând realizează că scrisorile sunt ţinute în camerele Ducelui. Va fi nevoită să pătrundă în bârlogul ursului, dacă vrea să găsească corespondenţa.

Alaistair de Grey, Duce de Marwick, este plin de ură şi furie, şi îşi ţine secretele închise în spatele uşilor. Soţia lui recent decedată, o femeie de o frumuseţe răpitoare, pe care o iubise, fusese dependentă de opiu, l-a înşelat culcându-se cu toţii rivalii lui politici, şi complotase împotriva lui. Durerea lui Alaistair este mare, dar ura şi furia sunt enorme. Preferă să se închidă, decât să îşi elibereze furia ucigaşă asupra tuturor. Din aceste cauze se comportă urât cu toţi, nu îl mai interesează nimic, totul este negru pentru el.
Reuşeşte Olivia să pătrundă în bârlogul tiranului? Reuşeşte să comunice cu el şi să sustragă scrisorile?
Ce secret ascunde Olivia de vrea să şantajeze? Cum va reacţiona Ducele, când tânăra pătrunde în lumea lui?

Cartea: Amăgirea de Meredith Duran, apare în colecţia „Iubiri de poveste”-Libertatea, în data de 13.06.2015.

Autor: Iasmy

9 COMMENTS

  1. O astept cu nerabdare ! Mi-a placut prima carte din.serie, dar cred ca aceasta imi va placea si mai mult.

  2. Nu vroia sa fure o scrisoare, ea deja avea scrisorile. Aflase dintr-una din ele ca ducele avea un dosar despre fiecare politician( un fel de informatii despre coruptie, ca la DNA) si ea il vroia pe cel despre lordul care a dat ordin sa fie suprimata( de fapt la final vom vedea ca omul era nevinovat).

  3. Si mie mi a placut aceasta scriitoare. Fata de celelalte stie sa te mentina mereu in suspans. O carte superba.

  4. O carte foarte buna, mi-a placut, m-a intrigat ducele din prima clipa in care am facut cunostinat cu el, si vroiam sa ii citesc povestea. Nu m-a dezamagit , si am descoperit o carte cu dialoguri spontane, inteligente, pline de umor pe alocuri. Chiar ma intrebam cum va reusi Olivia sa il scoata din barlog, iar faza cu Ham, ham a fost fantastica. Uitatul pe gaura cheii m-a binedispus, faza cu cartile a fost mareata,chiar am avut o eroina fascinata. Nici nenea ducele nu se lasa mai prejos, are un fel de ironie care mi-a placut, inteligenta acestui personaj chiar si ,,duritatea” aia a lui m-a fascinat si nu sunt o masochista. Daca ar fi sa acord o nota cartii ar fi 9.5.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.