Asta e povestea noastră - Ashley Elston
Noutati editoriale Leda Edge Literaturapetocuri.ro

Asta e povestea noastră, de Ashley Elston – Leda Edge – prezentare

În curând la Leda Edge: ASTA E POVESTEA NOASTRĂ, de Ashley Elston, traducere de Ionel Ghiragosian.

   Nimeni nu știe ce s-a întâmplat de fapt în acea dimineață la River Point. Cinci tineri au plecat la vânătoare. Doar patru s-au întors. Niciunul nu vrea să spună cine a tras glonțul care l-a ucis pe prietenul lor, Grant.

   Kate Marino, elevă în ultimul an de liceu, face practică la birourile procuraturii. Prim-procurorul districtului îi dă șefului ei, domnul Stone, cel mai important caz care a existat în orășelul lor. Dar, în ciuda faptului că probele îi incriminează pe cei patru, prim-procurorul face presiuni să fie clasat cazul.

   Motivată de scopuri personale pentru a ajuta să se facă dreptate, Kate încearcă să afle care sunt secretele băieților, fără să îl dezvăluie însă pe al ei. Pe măsură ce investighează cazul alături de domnul Stone, pentru tânără devine tot mai limpede că accidentul din dimineața aceea nu a fost o întâmplare și că, dacă nu descoperă adevăratul criminal, viața mai multor oameni este în pericol, inclusiv a ei.

O carte care îți dă fiori și care te ține în suspans cu întorsăturile ei neașteptate.” Kirkus Reviews

  „Te captivează, te bântuie, îți rămâne în minte […]. Un mister mocnit și o poveste de dragoste care fac să crească tensiunea cu fiecare capitol. Vei ajunge la finalul thrillerului cu sufletul la gură.” Colleen Houck, autoarea seriei bestseller Tiger’s Curse

   „Totul pare desprins din titlurile de ziare – o poveste cu morală care îți dă suficiente detalii, încât să îl bănuiești pe oricare dintre cei patru băieți că ar fi vinovatul […]. Eforturile pe care le face Kate pentru a rezolva cazul pun în valoare dualitatea sufletului uman, felurile în care tehnologia poate să mascheze adevărul și dificultatea de a ști în cine poți să ai încredere.” Publishers Weekly

  „Intriga este construită iscusit, combinând schimbările de identitate, conversațiile purtate prin intermediul SMS-urilor și aluziile referitoare la corupția politicienilor cu scurte intervenții ale unui narator care știe ce s-a întâmplat cu adevărat...” Booklist

Leda Edge

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. Pare foarte interesanta. De obicei, cei de la Leda Edge scot thrillere bune, asa cum a fost Disparitia lui Daniel Tate.

  2. Am citit-o fara sa respir…a fost foarte palpitanta. Foarte interesant scrisă și ușor de citit….nu aflii cine e vinovatul până la ultimele 5 pagini. O recomand din toată inima.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.