_SSD3207Biblia pierdută” a înregistrat 10.000 de precomenzi, un record absolut pentru piaţa de carte din România

Romanul va fi prezent în cadrul Târgului Internaţional de Carte de la Frankfurt

Biblia pierdută”, romanul lui Igor Bergler, şi una dintre cele mai aşteptate cărţii ale anului 2015, va putea fi cumpărată începând de mâine, 1 octombrie, în librăriile din toată ţara.

_SSD3466Prezent la conferinţa de presă care a marcat lansarea, Igor Bergler, autorul volumului, a mărturisit că: „Am scris această carte cu gândul de a cuceri piaţa americană. Dar orice cucerire începe cu o victorie pe piaţa locală. În mod surprinzător pe aceasta am obţinut-o deja, deşi cartea va ajunge abia la 1 octombrie in librarii”.

_SSD3374La rândul lui, Ovidiu Enculescu, directorul general al Grupului Editorial Rao, completează: „Pe plan local succesul romanului lui Igor Bergler face deja istorie cu cele 10.000 de precomenzi ale sale, o cifră record pentru România, dar şi prin campania sa de marketing, o premieră pentru piaţa de carte de la noi. «Biblia pierdută» are toate ingredintele să devină un adevărat bestseller internaţional. Cartea este deja tradusă în engleză, (traducătoarea) Jean Harris pregătind versiunea pentru piața americană, urmând ca romanul să fie prezentat la Târgul de Carte de la Frankfurt”.

Cartea “Biblia piedută” are, în acest moment, 10.000 de precomenzi, cifra_SSD3268 reprezentând un record pentru piaţa de carte românească, în condiţiile în care, în ţara noastră, o carte devine bestseller dacă se vinde, în medie, în 5.000 de exemplare pe parcursul unui an sau doi. Romanul lui Igor Bergler beneficiază de o campanie de marketing fără precedent în România, pagina de Facebook a trecut de 12.000 de fani în numai patru luni de la lansare, iar cele două trailere ale cărţii au adunat şi ele aproape 40.000 de vizualizări.

În cele mai importante librării din România şi din ţară, romanul va beneficia de standuri individuale, iar la târgul de carte “Gaudeamus” din acest an romanul va fi, de asemenea, extrem de bine reprezentat.

www.bibliapierduta.ro

www.facebook.com/bibliapierduta

www.rao.ro

www.youtube.com/watch?v=DTl6dZdYTtU

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.