muzeul-national-de-istorie-naturala-grigore-antipa-va-invita-sa-i-aduce-i-pe-cei-mici-la-atelierele-art-antipaMuzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să-i aduceți pe cei mici la atelierele Art Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Belladona Art vă invită sâmbătă, 10 octombrie 2015, să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu Arta, în cadrul atelierelor Art Antipa.

Atelierele sunt un mod distractiv de a petrece timpul liber, fiind în același timp și o modalitate de a dezvolta creativitatea, ingeniozitatea, simțul estetic și spiritul de observație al copiilor.

Copiii cu vârste cuprinse între 4-7 ani sunt așteptați de la ora 10.00, iar cei cu vârste cuprinse între 8-14 ani de la 11.30.

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, sau la telefon 021.305.60.31.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Informaţii suplimentare despre programe: Florentina Purdescu, șef birou Relații Publice, Marketing Cultural și Programe Educaționale, e-mail: florentinap@antipa.ro, tel: 0729.074.127.  

comunicate de presa.ro

Review overview
3
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.