Cărţile ce le citim

Cărţile ce le citim sunt apreciate

   Cărţile ce le citim în atenţie

Dragi prieteni, cărţile pe care le iubim şi cărora le facem recenzii pe acest blog, sunt apreciate şi de criticii literari.

Probabil aţi remarcat şi voi cele două prezentări făcute de criticul literar Dan C. Mihăilescu – “Omul care aduce cartea” de la ProTV.

A promovat “Iubirile croitoresei” de Maria Duenas (click aici ) şi “Niciodată împreună… ?” de J.A.Redmerski (click aici ).

Să ne ascultăm instinctul şi să citim în continuare ceea ce ne place.

Diverse

 

10 COMMENTS

 1. Este un lucru bun aceasta promovare,fiecare este liber sa lectureze ceea ce crede ca i se potriveste.

 2. Mai am putin si termin de citit prima carte din seria lui Alyson Noel ( la noi au aprut doar 2 volume) EVERMORE , seria Nemuritorii.
  Descriere:
  De cand un teribil accident a curmat vietile membrilor familiei sale, Ever poate vedea aure, auzi gandurilor oamenilor din jurul ei si poate afla intreaga poveste a unui om doar printr-o atingere. incercand cu disperare sa-si inabuse abilitatile si sa evite contactul cu oamenii, ea ajunge sa fie vazuta ca o ciudata la scoala… dar totul se schimba in momentul in care il intaneste pe Damen.
  Damen Auguste este splendid , sexy,exotic si bogat. El este singurul care poate face sa amuteasca toate sunetele din capul ei , tesand o magie atat de intensa incat ii citeste direct in suflet. Pe masura ce Ever este atrasa din ce in ce mai adanc in lumea lui plina de mistere si secrete, ea constata ca intrebarile sunt mai multe decat raspunsurile, ea nu stie cine e el cu adevarat… sau ce e el cu adevarat, singura certitudine e faptul ca s-a indragostit de el fara speranta.
  Cititi cartea si nu o sa va para rau 😉

  • Diana vad ca vrei sa ma ispitesti, sa fiu nemuritoare, sa aflu tainele necunoscutului. Promit sa ma gandesc serios la aceasta categorie. Mi-am dat indicatii serioase ca sa citesc Jocurile foamei, cineva mi-a recomandat cartea si eu am stat cu romantisme pana acum, dar si maine e o zi, nu-i asa..

   • Zana, iti recomand Jocurile foamei , este foarte bine scrisa si ai la ce medita dupa ce o vei termina. Avem de invatat ca din fiecare carte de altfel.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.