Comentatori premiați decembrie 2016

       Anul 2016 s-a încheiat, pentru foarte mulţi a fost cu evenimente frumoase, veşti bune şi cărţi care ne-au stârnit emoţii. Am citit şi am împărtăşit cu voi gândurile, trăirile şi entuziasmul, dar după cum ştiţi, este momentul trecem la treburi serioase şi să anunţăm cititorii cu cele mai multe comentarii, ai site-ului Literaturapetocuri.ro. Premiul oferit este o carte surpriză, iar pentru primul comentator fidel este o carte la alegere de pe Librăria online Libris în valoare de 30 de lei. 

       Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături şi vă face plăcere să ne împărăşiţi pasiunea pentru lectură.

       Vă aşteptăm cu drag şi pe ceilalţi. 

Comentatorii premiaţi

1. Barbalata Mirela
2. Boghean Daniela

3. Eva Anca
4. Vero

În cazul în care au intervenit modificări, vă aşteptăm datele voastre de contact: numele/prenume şi adresa de livrare pe e-mail literaturapetocuri@gmail.com

Vă mulţumim!

Cu drag,
Iasmy şi Mili

9 COMMENTS

  1. Mulțumesc din suflet! Felicitari si celorlalte fete! Multumesc mai ales voua, Mili si Iasmy! Un blog minunat aveti!

  2. Multumesc! Felicitari, fetelor! Urmaresc cu mare drag postarile voastre, imi place mult varietatea de subiecte pe care le abordati, precum si recenziile voastre, care ma ajuta sa decid ce carti mi-ar placea sa citesc. Felicitari pentru munca pe care o depuneti!

  3. Wow!! Multumesc ! O supriza minunata la inceput de an 🙂 . Sper ca 2017 sa fie la fel de bogat cu lecturi frumoase si recenzii minunate :), schimb de parei si comentarii cat mai multe.
    Felicitari si celorlalte fete!!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.